Razgovori o pomnosti

Razgovori o pomnosti - Pažanin, Mihajlo | Caritasspiritistcenter.org

...ri o pomnosti. Mudrost mindfulnessa za suvremeno doba ... Mihajlo Pažanin: Razgovori o pomnosti - Crveni Peristil ... ... Razgovori o pomnosti | Knjižara Nova | Osijek ... ri o pomnosti. Mudrost mindfulnessa za suvremeno doba. um današnjeg čovjeka: koji su izvori ciljevi pomnosti odnosno mindfulnessa, kako 'uhvatiti' sadašnji trenutak i prihvatiti sve onakvo... Razgovori o pomnosti. 99,00kn. Mudrost mindfulnessa za suvremeno doba. kroz sva glavna pitanja i teme koji okupiraju um današnjeg čovjeka...

INFORMACIJA

AUTOR
Pažanin, Mihajlo
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori o pomnosti.pdf

OPIS

Knjiga jednog od vodećih domaćih budističkih učitelja koji se već više od trideset godina bavi prakticiranjem i istraživanjem budističkih učenja i meditacije svih glavnih tibetskih škola, suvremenog čovjeka upoznaje s pojmom mindfulnessa odnosno pomnosti. U opuštenoj razgovornoj formi autor vodi čitatelja kroz sva glavna pitanja i teme koji okupiraju um današnjeg čovjeka: koji su izvori ciljevi pomnosti odnosno mindfulnessa, kako ‘uhvatiti’ sadašnji trenutak i prihvatiti sve onakvo kako je, kako se snaći u novom dobu primjenjujući drevnu mudrost u svakodnevnom životu, kako se nositi sa stresom i održati optimalno zdravlje… On govori o meditaciji, o tome kako je Zapad ‘otkrio’ mindfulness, o vrlinama uma koje su ključne za unutarnju preobrazbu: dobrohotna naklonost, suosjećanje, radovanje, svejednakost te što nas čeka u budućnosti i kako je možemo promijeniti tražeći odgovore unutra – u sebi samima.

Želite li pročitati knjigu?Razgovori o pomnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pažanin, Mihajlo. Čitati Razgovori o pomnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE