Svekrva

Svekrva - Hepworth, Sally | Caritasspiritistcenter.org

...vi roditelji su, supruzi su svekrva i svekar ... SVEKRVA | Večernji.hr ... . Supruzini roditelji, suprugu su tast i tašta ili punac i punica. Supruga je suprugovim roditeljima pak snaha ili nevjesta, a suprug je supruzinim roditeljima zet. Supruge dvojice braće međusobno su jetrve, odnosno u razgovornom jeziku šogorice ili kunjade. Svekrva. Mitsko biće, neka vrsta demona koji napada udate žene, a naročito nedavno udate. Pretpostavlja se da potiče iz slovenske mitologije, odakle je i dobila ime. Ženski demon, neka vrsta vampira koja se ... Kićo - Svekrva - YouTube ... . Ženski demon, neka vrsta vampira koja se neće smiriti dok ne uzme svu krv žrtve (što je i koren imena "sve-krv"). Svekrva snimala porod i cijeloj obitelji poslala fotografije vrlo intimnih prizora: Vidjelo se sve! Dok su novopečeni roditelji bili usredotočeni na porod, svekrva je sve detaljno fotografirala. Zabilježila je baš svaki trenutak porođaja, od bolnog izraza lica majke do trenutka djetetova rođenja. 26. 80....

INFORMACIJA

AUTOR
Hepworth, Sally
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Svekrva.pdf

OPIS

MOJA JE SVEKRVA MRTVA. ZAŠTO BI JE ITKO POŽELIO UBITI? Od trenutka kad je upoznala majku svojeg supruga, Lucy je znala da ona nije žena kakvu je Diana priželjkivala za svojeg savršenog sina. Iznimno uljudna, ali odmjerena i hladna, Diana je otad pa nadalje Lucy uvijek nekako držala na distanci, unatoč očajničkim pokušajima snahe da se uvuče svekrvi pod kožu i osvoji njezine simpatije. Za Dianu, koja je nakon desetljećā skladnog braka neupitni stup obitelji i koja se usto bori za prava žena u nevolji, nikad nitko nije imao loše riječi. Osim njezine snahe. Sve je to bilo prije. Sada, Diana je mrtva. Je li počinila samoubojstvo? Ili ipak nije? Ako jest, zašto bi se, zaboga, na to odlučila? A ako nije… Tko bi uopće mogao poželjeti njezinu smrt? U danima istrage na vidjelo izlaze nevjerojatne obiteljske tajne i nameće se pitanje svih pitanja: koliko uopće poznajemo ljude koji žive pokraj nas? I ono, možda još važnije, imamo li pravo ikad i ikome suditi?

Želite li pročitati knjigu?Svekrva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hepworth, Sally. Čitati Svekrva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE