Sami na cilome svitu

Sami na cilome svitu - Savičević Ivančević, Olja | Caritasspiritistcenter.org

... Sami na cilome svitu KATEGORIJA: Slikovnica IZDAVAČ: Sandorf MJESTO: Zagreb GODINA: 2020 ... "Sami na cilome svitu": nova slikovnica Olje Savičević... | Brickzine ... . Kad dvoje usamljene djece i dva izolirana otoka krenu na put jedni prema drugima, otiskuju se u šarenu, na trenutke i olujnu avanturu, u kojoj se sunce i mjesec, vedro nebo i nevera... Olja Savičević Ivančević, Svjetlan Junaković: Sami na cilome svitu, tvrdi uvez. Sami na cilome svitu - Dvoje usamljene djece, dječak i djevojčica, i dva samotna otoka, kreću na put jedni prema drugima, doživljavajući usput avanture u kojima sudjeluju i sunce i mjesec, dide i babe, tragajući za odgovorom na pitanje što je to dom i prijateljstvo. O knjizi SAMI NA CILOME SVITU. Kad dvoje usamlj ... Moderna vremena :: Sami na cilome svitu ... . O knjizi SAMI NA CILOME SVITU. Kad dvoje usamlj...

INFORMACIJA

AUTOR
Savičević Ivančević, Olja
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Sami na cilome svitu.pdf

OPIS

Kad dvoje usamljene djece i dva izolirana otoka krenu na put jedni prema drugima, otiskuju se u šarenu, na trenutke i olujnu avanturu, u kojoj se sunce i mjesec, vedro nebo i nevera možda izmjenjuju, no zato je toplina priče o potrazi za odgovorom na pitanje „što je to dom“ stalna. Upravo je u njoj usidrena ova pustolovina, uokvirena u začudnu mediteransku scenografiju i melodioznost otočkog govora.

Želite li pročitati knjigu?Sami na cilome svitu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Savičević Ivančević, Olja. Čitati Sami na cilome svitu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE