Kratkotrajna odgoda

Kratkotrajna odgoda - Camuroglu, Reha | Caritasspiritistcenter.org

...i roman Kratkotrajna odgoda cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju atentata 1905 ... Kako ispravno klasificirati dugotrajnu imovinu namijenjenu ... ... . godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i njihove posljedice. Povijesni roman Kratkotrajna odgoda cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju atentata 1905. godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i njihove posljedice. Povijesni roman "Kratkotrajna odgoda" cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju a ... Svijet Knjige | Kratkotrajna Odgoda ... . Povijesni roman "Kratkotrajna odgoda" cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju atentata 1905. godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i nji...

INFORMACIJA

AUTOR
Camuroglu, Reha
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratkotrajna odgoda.pdf

OPIS

Povijesni roman Kratkotrajna odgoda cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju atentata 1905. godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i njihove posljedice. Monsieur Charles sa suprugom Annom početkom 20. stoljeća iz Belgije bježi u Istanbul, ne bi li ondje krenuo ispočetka. Kao stručnjaku za eksploziv, ponuđeno mu je da izvede atentat na Abdulhamida II., turskog Crvenog Sultana. Charles obećava supruzi da će mu to biti posljednja misija te je na koncu uspije uvjeriti u to da će od zarade moći živjeti mirno i bezbrižno. Dok monsieur Charles priprema atentat, tajna služba doznaje da je sultanov život ugrožen pa mu predlažu da se rjeđe pojavljuje u javnosti. Događaji izmiču kontroli… Roman je pisan klasičnim stilom i predstavlja najljepše napisane stranice suvremene turske literature.

Želite li pročitati knjigu?Kratkotrajna odgoda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Camuroglu, Reha. Čitati Kratkotrajna odgoda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE