Kako postati vegan

Kako postati vegan - Schuler, Kate | Caritasspiritistcenter.org

...o postati vegan. Slijedite ovaj korak-po-korak vodič da postanete vegan i probijete one prepreke koje vas sprječavaju da živite svoj najbolji veganski život ... Kako brzo postati mršavi 2022. sa ili bez vježbanja koristeći dobre... ... . Veganstvo nije nacin prehrane, nego zivotni stil. To je postovanje svakog zivog bica u svemiru. MIR POCINJE NA TANJURU #vegani #vegan #veganizam... Kako postati vegan. Zašto, kako i sve što vam treba kako biste lako postali vegan. Kako postati vegan. Lako je osjećati se bespomoćno kada se suočimo s globalnim problemima. Možemo vjer ... KAKO POSTATI VEGAN || 2021 || POŠTOVANJE... - YouTube ... . Lako je osjećati se bespomoćno kada se suočimo s globalnim problemima. Možemo vjer...

INFORMACIJA

AUTOR
Schuler, Kate
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako postati vegan.pdf

OPIS

Veganuary je britanska dobrotvorna udruga s međunarodnim dosegom koja potiče ljude da iskuse veganstvo u siječnju (ili u bilo koje drugo doba godine) i pruža podršku i savjete za to razdoblje. Deseci tisuća ljudi iz više od 100 zemalja svijeta već su sudjelovali u ovom pokretu. Više informacija o životinjama, okolišu, prehrani, zdravlju, restoranima, slučajnim veganskim proizvodima, kupovini, preporučenom štivu i filmovima te stotinama biljnih recepata može se naći na njihovoj popularnoj stranci veganuary.com. Ova je knjiga sažetak svega bitnog što trebate znati o veganstvu, bilo da vas zanima što ono sve obuhvaća, bilo da želite znati više ili ga i sami iskušati: koji su glavni razlozi prelaska na veganstvo, koje su osnovne veganske namirnice, kako ih kupovati i kako prilagoditi prehranu u obitelji, što jesti vani ili kod prijatelja, kako se snaći na putovanju te nekoliko jelovnika i recepata za početak. Uz mnoštvo savjeta, primjera, dodatnih izvora, knjiga također daje podršku svima onima koji žele znati još više o veganstvu ili ostati vegani.

Želite li pročitati knjigu?Kako postati vegan u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Schuler, Kate. Čitati Kako postati vegan Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE