Nestala žena

Nestala žena - O'Flanagen, Sheila | Caritasspiritistcenter.org

...z američke države Jute koja je nestala u novembru, pronađena je živa u šatoru u kampu u jednom kanjonu, a navodno se više od pet meseci hranila travom i mahovinom i pila vodu iz obližnje ... Nestala žena pridružila se potrazi za samom sobom | Tradicija i običaji ... ... NESTALA ŽENA NA ZLATIBORU: Jovani se od srede gubi svaki trag, telefon pronađen u cevima JOVANA Marjanović (54) nestala je na Zlatiboru u sredu, 22. decembra. Foto: Privatna arhiva. Žena (54) koja je nestala na Zlatiboru u sredu, 22. decembra, nađena je mrtva. Kako saznaje portal Nova, na t ... NESTALA ŽENA U MRKONJIĆ GRADU: Automobil pronađen kraj... ... . decembra, nađena je mrtva. Kako saznaje portal Nova, na t...

INFORMACIJA

AUTOR
O'Flanagen, Sheila
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestala žena.pdf

OPIS

Nestala žena – Jeste li ikada poželjeli nestati bez traga? Psihološki roman o ljubavi i moći – Imogen Naughton mlada je poslovna žena. Živi u Dublinu, ima savršenog muža, lijepu kuću i dobar posao. Na prvi pogled sve je besprijekorno. Kad jednoga dana Imogen nestane bez traga, svi koji je poznaju šokirani su. Njezin šarmantni muž Vince zatečen je i ne miri se s činjenicom da ga je napustila. Nije ni imala razloga jer Vince se prema njoj uvijek odnosio kao prema kraljici i bezuvjetno je volio. No što se uistinu događalo u njihova četiri zida? Zašto je Imogen otišla? Vince se odlučuje na nimalo jednostavan pothvat: krenuti sâm u potragu za voljenom ženom, a tragovi njezine prošlosti vode ga u južnu Francusku…Hoće li biti pronađena? Nestala žena priča je o ljubavi i moći Tijekom svoje potrage Vince se suočava s mnoštvom pitanja. Zašto je Imogen netragom nestala? Od koga se skriva? Hoće li moći preživjeti bez njega? Hoće li ju pronaći i uspjeti dovesti kući u Irsku? Ovaj psihološki roman djelo je nagrađivane irske spisateljice, to je priča o ljubavi i moći. U fokusu je žena koja želi započeti ispočetka i muškarcu koji to ne može prihvatiti…Autorica se i u ovom djelu bavi temama koje se provlače i kroz njene druge romane; likovi su često suočeni s događajima koji mijenjaju njihove živote iz temelja. Emotivno priča o problemima koji nastaju iz neostvarenih čežnji jedne žene. Sheila O’Flanagan, autorica romana Nestala žena, rođena je u Dublinu, 1958. godine i jedna je od najpoznatijih i najčitanijih suvremenih irskih autorica ženske fikcije. Dosad je objavila više od 20 romana, a napisala je i dvije knjige za djecu. Nekoć reprezentativka Irske u badmintonu, danas je novinarka The Irish Timesa. Danas Sheila živi i radi u Dublinu. Pogledajte romane slične tematike kao roman Nestala žena, koje imamo u ponudi.

Želite li pročitati knjigu?Nestala žena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor O'Flanagen, Sheila. Čitati Nestala žena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE