U krvi i kostima

U krvi i kostima - Roberts, Nora | Caritasspiritistcenter.org

... kostima book. Read 2,935 reviews from the world's largest community for readers ... TROMB U NOZI: Osim što uzrokuje bol i oticanje, može... - Net.hr ... . Uzbudljivi nastavak priče o borbi dobra i zla jedne od omiljeni... Start by marking "U krvi i kostima (Chronicles of The One, #2)" as Want to Read Читать онлайн «U krvi i kostima» автора Nora Roberts на Bookmate — Oni su nalik prosječnoj obitelji koja se nosi sa svakodnevnim problemima i uživa u sitnim radostima. U krvi i kostima. Сообщить о появлении. Впечатлени ... Biohemijske Analize Krvi: Referentne vrednosti... | Laboratorija Jugolab ... . U krvi i kostima. Сообщить о появлении. Впечатление. U krvi i kostima - Uzbudljivi nastavak priče o borbi dobra i zla jedne od omiljenih i najprodavanijih autorica svijeta. Rekli su da je virus dokrajčio svijet. Ali došlo je vrijeme kad identitet Jedinstvene više ne može ostati tajna... U krvi i...

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U krvi i kostima.pdf

OPIS

Rekli su da je virus dokrajčio svijet. Ali učinila je to magija, crna poput ponoći bez mjesečine… Obitelj Fallon Swift vodi siguran život prosječne obitelji, zauzete svakodnevnim obavezama i ritualima. Privilegirana su obitelj jer svijet koji okružuje njihovu mirnu farmu odavno je potonuo u kaos. Sigurni punktovi gotovo i ne postoje. Fallon će uskoro napuniti trinaest godina. Jedva je svjesna svijeta koji je nekoć postojao, svijeta prije bolesti koja je odnijela milijarde. U društvu u kojem okrutni pojedinci i grupe žive za to da nanesu zlo, putovanje je postalo nemoguća misija. Ljudi poput Fallon, obdareni posebnim sposobnostima, postali su lovina. Ali došlo je vrijeme kad identitet Jedinstvene više ne može ostati tajna… U krvi i kostima drugi je nastavak distopijske trilogije Kronike o Jedinstvenoj kojom je Nora Roberts oduševila svoje čitatelje.

Želite li pročitati knjigu?U krvi i kostima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roberts, Nora. Čitati U krvi i kostima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE