Bez rukavica

Bez rukavica - Šimleša, Bruno | Caritasspiritistcenter.org

...Bez rukavica" je multimedijalni nedeljni intervju Novinske agencije FoNet ... Ruski kralj šamaranja debitovao u boksu bez rukavica... - SportSport.ba ... . Bez rukavica. Multimedijalna produkcija Novinske agencije FoNet o najznačajnijim događajima i pojavama od... Последние твиты от Bez rukavica (@bezrukavica). „Bez rukavica" je nedeljni multimedijalni intervju Novinske agencije FoNet, namenjen elektronskim, štampanim i onlajn medijima i korisnicima... Введите запрос. Bez rukavica. Bez rukavica. 155 подписчиков. Bez rukavica, g ... Bez rukavica - Home | Facebook ... . Bez rukavica. Bez rukavica. 155 подписчиков. Bez rukavica, goloruki? Без перчаток, гол...

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez rukavica.pdf

OPIS

Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se s onim što ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi! Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom. Znamo što bismo trebali napraviti u životu, ali ne znamo kako. Upravo zato postoji ova knjiga! Bruno Šimleša, autor bestselera “Škola života” i “Ljubavologija” piše o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao, kako drugačije nego – bez rukavica. Dio knjige su i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je originalno objavljena 2012. godine pod nazivom “U rukavicama mi je ionako prevruće”, a ovo je novo i dopunjeno izdanje! Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

Želite li pročitati knjigu?Bez rukavica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šimleša, Bruno. Čitati Bez rukavica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE