Najljepše jadranske plovidbe – nautički peljar

Najljepše jadranske plovidbe – nautički peljar - Tralić, Darko | Caritasspiritistcenter.org

...i peljar hrvatskog Jadrana urednika Mladena Šuteja, svjetski poznatog hrvatskog nautičara, na 528 stranica te 420 karata i više od 500 fotografija U ovome peljaru hrvatski je Jadran prikazan vrlo funkcionalno i pregledno - kroz 264 glavne luke ... Print Page - Jadrolinija ... ... Najljepše jadranske plovidbe - nautički peljar. Najljepše jadranske plovidbe - nautički peljar.pdf. ISBN. 5629881943808. Uputit će vas i prema udaljenijim ciljevima, Veneciji i Jonskom moru. A nakon što u brazdi za ... Dobrodošli u prvi i jedini on-line peljar Jadranskog mora. Knjigu NAJLJEPŠE JADRANSKE PLOVIDBE, Darka Tralića možete nabaviti OVDJE. Knjiga je, prisjeća se, nastajala dugo, u kasnim noćnim satima, u jedino s ... Jadranska Plovidba dd, Sušak ... . A nakon što u brazdi za ... Dobrodošli u prvi i jedini on-line peljar Jadranskog mora. Knjigu NAJLJEPŠE JADRANSKE PLOVIDBE, Darka Tralića možete nabaviti OVDJE. Knjiga je, prisjeća se, nastajala dugo, u kasnim noćnim satima, u jedino s...

INFORMACIJA

AUTOR
Tralić, Darko
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepše jadranske plovidbe – nautički peljar.pdf

OPIS

Sanjate li o sedam dana slobode u morskom beskraju? Želite li otpustiti sve konope što vas vežu za zamornu svakodnevicu i zaploviti ka novim obzorima? Ako je tako, ova će vam knjiga pomoći da odbacite sve dvojbe i podignete sidro. Upoznavši gotovo sve kutke Jadrana, ali i ponešto od drugih mora, autor ovom knjigom svjedoči o tome da doista nema na svijetu plavih prostranstava urešenih tolikim ljepotama i raznolikostima kakve odlikuju hrvatski Jadran. Stoga vas poziva da zaplovite nekom od 25 ovdje opisanih sedmodnevnih ruta koje započinju i završavaju u nekoj od hrvatskih marina. Uz 210 karata i planova i više stotina fotografija, vodi vas najljepšim krajolicima Jadrana, a na vama je da odaberete neku od zaokruženih ruta i da se prepustite stranicama ove knjige. Od najveće će vrijednosti knjiga biti svima koji se povremeno (ili možda prvi put) odlučuju za najam broda, a prigrlit će je i iskusni vlasnici jedrilica i motornjaka. Plovidbe koje vam ovdje predlažemo otkrit će vam najatraktivnije akvatorije hrvatskoga Jadrana, najljepše uvale, marine, gradove i otoke. Uputit će vas i prema udaljenijim ciljevima, Veneciji i Jonskom moru. A nakon što u brazdi za krmom ostavite mnoge milje, krenut ćete zacijelo i nekim novim, svojim rutama, da bi se potom iznova vraćali i onima iz knjige jer neiscrpne su zanimljivosti koje se u njima kriju.

Želite li pročitati knjigu?Najljepše jadranske plovidbe – nautički peljar u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tralić, Darko. Čitati Najljepše jadranske plovidbe – nautički peljar Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE