Biblija za mlade Youcat

Biblija za mlade Youcat

... Katekizam za mlade postao je planetarno popularan, a sada je pod pokroviteljstvom pape Franje u istom nizu izdanja nastala i Biblija za Duhovite i zabavne ilustracije stilom već poznate iz Youcat Katekizma prate i tekstove u Bibliji za mlade te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način ... Biblija za mlade ... ... Biblija za mlade je prva službena katolička Biblija za mlade koja je u Verbumovom izdanju dostupna i na hrvatskom jeziku. Preporu훾ujemo i ostala YOUCAT izdanja: Katekizam Katoli훾ke Crkve za mlade, Molitvenik za mlade, Update! Ispovjedi se!, Priru훾nik za krizmanike, Priru훾nik za voditelje. Sveto pismo za mlade (Youcat Biblija) ni izšla zato, da bi jo postavili na knjižno polico, ampak da bi jo imeli pr ... Verbum | YOUCAT BIBLIJA za mlade ... . Preporu훾ujemo i ostala YOUCAT izdanja: Katekizam Katoli훾ke Crkve za mlade, Molitvenik za mlade, Update! Ispovjedi se!, Priru훾nik za krizmanike, Priru훾nik za voditelje. Sveto pismo za mlade (Youcat Biblija) ni izšla zato, da bi jo postavili na knjižno polico, ampak da bi jo imeli pri roki...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija za mlade Youcat.pdf

OPIS

Youcat – Katekizam za mlade postao je planetarno popularan, a sada je pod pokroviteljstvom pape Franje u istom nizu izdanja nastala i Biblija za mlade, prva službena katolička Biblija za mlade koja je u Verbumovom izdanju dostupna i na hrvatskom jeziku. Poseban predgovor Bibliji za mlade osobno je napisao papa Franjo, a izbor tekstova iz Biblije Staroga i Novoga zavjeta te komentari na te biblijske tekstove u već dobro poznatom i prepoznatljivom Youcat stilu, zajednički su rad tima međunarodno priznatih znanstvenika. U nastajanje Biblije uključeni su i sami mladi, tako da se u Bibliji nalaze i poticajna osobna iskustva i svjedočanstva mladih. Duhovite i zabavne ilustracije stilom već poznate iz Youcat Katekizma prate i tekstove u Bibliji za mlade te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način prenose glavne poruke, poticajno djelujući na njih i ohrabrujući ih na čitanje Biblije. U svom izvanredno napisanom Predgovoru koji odiše neposrednošću i bliskošću, papa Franjo piše da držeći u rukama ovu Bibliju ne drži “samo komad književnosti” nego “knjigu koja je poput vatre”! Papa Franjo poziva mlade, baš kao što je to učinio i Benedikt XVI. u svom poticajnom predgovoru Youcat – Katekizma za mlade, da intenzivno, svakodnevno čitaju Bibliju za mlade, da raspravljaju o njoj u skupinama te da žive po njoj.

Želite li pročitati knjigu?Biblija za mlade Youcat u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Biblija za mlade Youcat Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE