1001 fora štosna činjenica

1001 fora štosna činjenica

...ra štosna činjenica priručnik je za znatiželjne umove koji vole znati i neke neobične podatke! Tko želi biti Zmaj iz knjige Vlak u snijegu? Tko se želi igrati Čavoglava sa Ljubanom? Da li je ET-a glumio dječak bez nogu? I još 1001 fora štosna činjenica ... 1001 fora štosna činjenica ... ... 20 činjenica o vakcinaciji koju je vaš doktor zaboravio da vam... ... ra štosna činjenica priručnik je za znatiželjne umove koji vole znati i neke neobične podatke! Tko želi biti Zmaj iz knjige Vlak u snijegu? Tko se želi igrati Čavoglava sa Ljubanom? Da li je ET-a glumio dječak bez nogu? I još 1001 fora štosna činjenica. II►1001 FORA ŠTOSNA ČINJENICA Meki uvez, 207 str. Sve u boji, Naša djeca, 2018 god. 1001 fora štosna činjenica priručnik je za znatiželjne umove koji vole znati i neke ne...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
1001 fora štosna činjenica.pdf

OPIS

Jeste li znali da je nemoguće kihnuti otvorenih očiju, a da je do 16. stoljeća mrkva bila crna, zelena, crvena ili ljubičasta? Statistički, veća je vjerojatnost da će te napasti krava nego morski pas, a melodiju za jednu od najljepših uspavanki Blistaj, blistaj, zvjezdice napisao je Wolfgang Amadeus Mozart. Fora, ha? Ako te put nanese u SAD, svakako imaj na umu da je zabranjeno srkati juhu u New Jerseyju, a na Aljasci ćeš imati problema sa zakonom ako losa ponudiš pivom.

Želite li pročitati knjigu?1001 fora štosna činjenica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati 1001 fora štosna činjenica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE