Žeđ

Žeđ - Nesbo, Jo | Caritasspiritistcenter.org

... fiziološka potreba kod čoveka i drugih živih bića, kao što su npr ... Zdravlje i dijabetes: Šta je insulinska... - BBC News na srpskom ... ... Žeđ — Википедија ... fiziološka potreba kod čoveka i drugih živih bića, kao što su npr. životinje i biljke. Osećaj suvoće u ustima i grlu povezan sa željom za tečnostima. Žeđ je takođe telesno stanje, kao i dehidracija koje izaziva taj isti osećaj/želju ili potrebu za pićem. From Proto-Slavic *žęďь, from Proto-Indo-European *gʷedʰ-. IPA(key): /ʒêːdʑ/. žȇđ f ...

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Žeđ.pdf

OPIS

U TVOJOJ JE KUĆI… U TVOJOJ SOBI… Policija Osla pod neviđenim je pritiskom medija i javnosti. Vrijeme im curi. Voljeli ga ili ne, svjesni su da im za razrješenje ove priče hitno treba mozak Harryja Holea. A on je svjestan da se ne smije vratiti na mjesto na kojem je već jednom umalo sve izgubio. Sve dok ne posumnja da postoji ozbiljna veza između ubojice i glavnog aktera jednog od njegovih neriješenih slučajeva. OPSESIVNO TRAŽI KRV… Kad policija pronađe truplo i druge mlade žene, Harry prelama jednu od najtežih odluka u svojem životu. Sve što ima, sve što je stekao i što misli da voli, sada mora staviti na kocku kako bi konačno uhvatio onoga koji mu je već jednom izmaknuo. I koji ga i dalje progoni.

Želite li pročitati knjigu?Žeđ u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nesbo, Jo. Čitati Žeđ Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE