200 rižota i jela od riže

200 rižota i jela od riže - Gilles | Caritasspiritistcenter.org

...ća vrsta riže može se pripremiti nebrojeno ukusnih, hranjivih i zdravih jela, od rižota, pilava, paelja i azijskih specijaliteta do slastica ... Mořské rizoto 200 g - Iceland ... . U novoj kuharici u izdanju Profil Knjige „200 rižota i jela od riže" predstavljeno je 200 recepata i još 200 njihovih inačica koji će vam pomoći da s lakoćom... 200 rižota i jela od riže - Laurence i Gilles Laurendon. Od variva, juha, rižota, pa sve do pite od riže - ispod ćete pronaći odlične ideje za pripremu jela od riže. Salata od riže s paprikom i rajčicom. Rižu prokuhati i oprati pa je kuhati u dosta vode, malo posoljene. Kada omekša, ocijediti je i ispra ... JELA OD RIŽE - Recepti ... . Salata od riže s paprikom i rajčicom. Rižu prokuhati i oprati pa je kuhati u dosta vode, malo posoljene. Kada omekša, ocijediti je i isprati hladnom vodom. Količina riže za kuhanje određuje se činjenicom da se riža kod kuha...

INFORMACIJA

AUTOR
Gilles
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
200 rižota i jela od riže.pdf

OPIS

Od tisuća vrsta riže može se pripremiti nebrojeno ukusnih, hranjivih i zdravih jela, od rižota, pilava, paelja i azijskih specijaliteta do slastica U novoj kuharici u izdanju Profil Knjige „200 rižota i jela od riže“ predstavljeno je 200 recepata i još 200 njihovih inačica koji će vam pomoći da s lakoćom pripremite ukusne i drukčije obroke s uvijek istom glavnom zvijezdom – rižom. Zastupljenošću u ljudskoj prehrani riža je pri vrhu popisa žitarica koje pripremamo. Bogata škrobom, važan je izvor energije koju postupno otpušta u naše tijelo, a osim toga sadrži važne nutrijente poput vitamina iz skupine B, magnezij, biljne bjelančevine, željezo i kalcij. Nevjerojatno je što se sve može pripremiti s rižom: ona je glavni sastojak jedinstvenih jela kao što je španjolska paelja ili talijanski rižoto, ali i ukusnih slastica koji običnu rižu na mlijeku pretvaraju u gozbu. Kuharica je podijeljena u sedam poglavlja: Gotovo začas, Salate, Može i prstima, Wok, Bez žurbe, Paelja i Slastice. Napisana je jednostavnim jezikom, svaka je faza rada objašnjenja i svaki je recept popraćen fotografijom. Ukratko: odličan izbor za sve koji se žele hraniti zdravo i u prehranu uvesti nova, maštovita jela s rižom. U istoj seriji Profil je izdao i kuharice „200 jela od piletine“, „200 jednostavnih recepata“, „200 jela u woku“ i „200 najboljih talijanskih jela“.

Želite li pročitati knjigu?200 rižota i jela od riže u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gilles. Čitati 200 rižota i jela od riže Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE