Brojalica – Puž muž

Brojalica – Puž muž

...ica - Puž muž. Brojalice i pjesmice male su ritmične cjeline važne za razvitak govornih vještina, potiču interakciju, razvijaju osjećaj za sklad te obogaćuju spoznajne sposobnosti vaših mališana ... Brojalica - Puž Muž ... ... Naša Djeca • Brojalica - Puž muž ... ica - Puž muž. Brojalice i pjesmice male su ritmične cjeline važne za razvitak govornih vještina, potiču interakciju, razvijaju osjećaj za sklad te obogaćuju spoznajne sposobnosti vaših mališana. Crtane filmove, dječje serije i pjesmice gledajte s pomoću aplikacije juhuhu.Sve to je i na web-portalu juhuhu.hr.Juhuhu - svako jutro, svaki dan na HTV2 i... Knjigu "Brojal...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Brojalica – Puž muž.pdf

OPIS

Brojalice i pjesmice male su ritmične cjeline važne za razvitak govornih vještina, potiču interakciju, razvijaju osjećaj za sklad te obogaćuju spoznajne sposobnosti vaših mališana. U ovoj veseloj zbirci naći ćete mnoštvo poznatih stihova koji će probuditi kreativnost i želju za igrom, a vedre ilustracije Mate Lovrića izmamit će osmijeh na lice djeci i odraslima.

Želite li pročitati knjigu?Brojalica – Puž muž u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Brojalica – Puž muž Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE