Marketing od usta do usta

Marketing od usta do usta - Hubijar, Alvid | Caritasspiritistcenter.org

...lisää sivusta Marketing od usta do usta Facebookissa ... Manifest Marketinga Od Usta Do Usta ... . SivutMediaKirjat ja aikakauslehdetKirjaMarketing od usta do ustaJulkaisut. ...usta do usta: kako učiniti potrošače glasnogovornicima kompanije" jedinstvena je iz dva razloga: ona je prvi cjeloviti pregled ključnih tipova marketinga od 4│ │5 D I O 1 │ Osnovi komunikacije od usta do usta u kontekstu marketinga DIO 1 Pojam i terminološka određenja OSNOVI KOMUNIKACIJE OD... Učinkovitost marketinških poruka u slučaju mark ... Što je marketing od usta do usta (WOM)? ... ... Učinkovitost marketinških poruka u slučaju marketinga od usta do usta je za 54 % veća u odnosu na tradicionalne načine oglašavanja. 43 % potrošača se odluči za kupovinu proizvoda i/ili usluge koja mu je preporučena od strane prijatelja i poznanika n...

INFORMACIJA

AUTOR
Hubijar, Alvid
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Marketing od usta do usta.pdf

OPIS

Svakog dana potrošači su doslovno bombardirani reklamnim porukama. Svakog dana kompanije oglašivači troše milione u nadi da će se baš njihova poruka probiti kroz medijsku džunglu i doći do potrošača. Nažalost, najčešće se dešava upravo suprotno. Na postojeću pretrpanost informacijama kompanije gomilaju još više. Od svih odaslanih poruka mali broj njih potrošači uopće i primjete, a na svega nekoliko reagiraju onako kako bi to kompanija željela (proba, kupovina). Potrošači se danas više nego ikada prije oslanjaju na informacije dobivene komunikacijom od usta do usta. Marketing je došao do točke preokreta – točke u kojoj više nije važno šta kompanija kaže potrošaču, koliko ono šta potrošač kaže drugom potrošaču. Knjiga Marketing od usta do usta: kako učiniti potrošače glasnogovornicima kompanije prva je knjiga u ovoj oblasti koju je napisao autor s područja država bivše Jugoslavije, ali i prvi cjeloviti pregled ključnih vrsta marketinga od usta do usta ikad objavljen u svijetu. Ona nudi jedan sasvim novi pogled na marketing, ukazujući pri tome na bolji i djelotvorniji način kreiranja ukupnih marketinških odnosa kompanije s tržištem, način koji je adekvatniji i svojstveniji vremenu u kojem živimo.

Želite li pročitati knjigu?Marketing od usta do usta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hubijar, Alvid. Čitati Marketing od usta do usta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE