Možeš ako misliš da možeš

Možeš ako misliš da možeš - Peale, Norman Vincent | Caritasspiritistcenter.org

...ako misliš da možeš je vrhunska svjetska uspješnica koja će vas uvjeriti kako možete učiniti baš sve što želite, samo trebate vjerovati da možete ... Collegium Hergešić - Vijest - MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ ... . Ako vam se, nakon ove knjige, vjera u snagu uma učvrsti, ako vam razmišljanje postane djelotvornije te vas uvjeri da možete uspješno svladati svaki problem, tada će cilj ove ... Možeš ako misliš da možeš. 99,00 kn. Doznajte kako možete uspješno svladati baš svaki problem uz svjetski bestseler MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ! Možeš ako misliš da možeš je vrhunska svjetska uspješnica koja će vas uvjeriti kako možete učiniti baš sve što želite, samo trebate vjerovati da možete. Ako vam se, nakon ove ... Doznajte kako možete uspješno svladati ba ... Možeš ako misliš da možeš - Norman Vincent Peale | Knjiga ... ... . Ako vam se, nakon ove ... Doznajte kako možete uspješno svladati ba...

INFORMACIJA

AUTOR
Peale, Norman Vincent
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Možeš ako misliš da možeš.pdf

OPIS

Prije mnogo, mnogo godina u meni se začelo nešto što bi se moglo nazvati opsesijom. A to je opsesija da pokušam pomoći ljudima da iz života izvuku ono najbolje te nauče kako da na kreativan način prožive njegova teška iskustva. Osobno su me oduvijek zadivljavale iznimne sposobnosti što sam ih nalazio u pojedincima, baš kao i zapanjujuća postignuća što su ih ljudska bića sposobna ostvariti na sebi. Mene to toliko uzbuđuje, doima me se toliko bajkovitim da naprosto ne mogu odoljeti da još jednom ne istupim s novom zbirkom nadahnjujućih priča o ljudima koji su uključili svoje energije pa tako učinili nešto doista znamenito, osobito na području oslobađanja svojih potencijala. A sve su to priče o običnim ljudima, takvima kakvi smo svi mi. Upoznavši mnoge muškarce i žene, našavši se u prilici da promatram kako svladavaju teškoće i dolaze do stvarnih vrijednosti, spoznao sam kako su u te kreativne rasplete uvijek bila upletena izvjesna specifična načela. Ovu sam knjigu napisao baš zato da bih ta dinamična i djelatna načela vjerno ocrtao te potaknuo svoje čitatelje da ih i sami primijene. Namjera je ove knjige da vas, čitatelja, uvjeri kako možete ako mislite da možete. Ako vam se, nakon što pročitate ovu knjigu, vjera u snagu svojega uma učvrsti, ako vam sustav razmišljanja postane djelotvornijim, te ako postanete spremni prihvatiti činjenicu da uspješno možete svladati svaki problem, u tom ću slučaju moći povjerovati da su moje iskrene namjere što su stajale iza pisanja ove knjige ostvarile svoj cilj.

Želite li pročitati knjigu?Možeš ako misliš da možeš u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Peale, Norman Vincent. Čitati Možeš ako misliš da možeš Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE