On kaže, ona kaže

On kaže, ona kaže - Kelly, Erin | Caritasspiritistcenter.org

...d to YouTube by Croatia Records d.d.Ona Kaže Je · The AnimatoriGreatest Hits Collection℗ Croatia RecordsReleased on: 2020-06-02Arranger: Bogunović ... Zašto Njemačka ne šalje oružje Ukrajini ... ... „Erin Keli je romanom Kaže on, kaže ona dosegla novi nivo pripovedačke veštine. Uverljiva priča i njena sposobnost da prelazi iz ružne stvarnosti zločina u sočnu melodrama i Erin Keli hoda po tankoj liniji u romanu „Kaže on, kaže ona", kao kad korona nakratko obavije Mesec tokom pomračenja Sunca. Find out at which radio station you can hear THE ANIMATORI - ONA KAŽE JE (1987). Ona kaže je. ... THE ANIMATORI - ONA KAŽE JE (1987) - Listen on Online Radio Box ... . Find out at which radio station you can hear THE ANIMATORI - ONA KAŽE JE (1987). Ona kaže je. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Kelly, Erin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
On kaže, ona kaže.pdf

OPIS

Kome vjeruješ? Roman On kaže, ona kaže autorice Erin Kelly, kraljice ubojitog prevrata, neodoljiva je priča o lažima koje govorimo kako bismo se zaštitili, istinama koje nismo u stanju priznati i o razmjerima koje smo spremni dosegnuti kako bismo druge uvjerili u svoju stranu priče. U ljeto 1999. godine Kit i Laura putuju na festival u Cornwallu kako bi promatrali potpunu pomrčinu Sunca. Kit je strastveni lovac na pomrčine, a Laura nikada nije vidjela nijednu. Mladi i zaljubljeni, uvjereni su da je to početak dugog niza zajedničkih pomrčina. Ali u zatišju po povlačenju sjene Laura nabasa na muškarca i ženu. Zna da je vidjela nešto stravično. Muškarac niječe. U pitanju je njegova riječ protiv njezine. Žrtva se doimlje zahvalnom i nakon nekoliko mjeseci pojavljuje im se na kućnome pragu, usamljena i izgubljena. No, kada njezina zahvalnost poprimi izopaćene razmjere, Laura će se zapitati je li povjerovala pogrešnoj osobi. Petnaest godina poslije, Kit i Laura žive u braku pod drugim imenima i u posvemašnjoj anonimnosti: ne služe se Facebookom, nego isključivo starim mobitelima i nisu prisutni ni u kakvom imeniku. Ali nakon što ih sustigne istina, shvatit će da prošlost više ne može ostati – u prošlosti. „Toliko je toga što čete obožavati u ovoj knjizi – besprijekorno ispletena priča, živopisno štivo i likovi toliko realistični da će vas uvući u svoje zamršene živote – a apsolutno izvanredan prevrat ostavit će vas bez daha.“ – Sunday Mirror „Izvanredno napeto – neodoljivo, prepuno obrata i silno pametno štivo koje postavlja prava pitanja i drži vas u nedoumici do samog završetka. Oduševilo me.“ – Ruth Ware, autorica bestselera Žena u kabini 10 “Kelly na vrhunski način pruža detalj po detalj, tjerajući nas da se zapitamo što je istina i koliko sivih nijansi sadrži, sve do samog kraja.“ – The Observer O autorici Erin Kelly autorica je nekoliko uspješnih romana, uključujući The Poison Tree. Deset je godina radila kao nezavisna novinarka. Redovito piše za Daily Mail, Psychologies, Red i Look, a također je pisala za časopise Elle, Marie Claire te Glamour.

Želite li pročitati knjigu?On kaže, ona kaže u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kelly, Erin. Čitati On kaže, ona kaže Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE