Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik

Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik

... - portugalski razgovorni priručnik UŠTEDA 8% 49,00 kn 45,00 kn Dostupno Kratak opis Ovaj priručnik namijenjen je svima koji su se počeli zanimati za portugalski, bilo zbog putovanja, glazbe ili ljepote jezika ... HRVATSKO- PORTUGALSKI RAZGOVORNI PRIRUČNIK - superknjizara.hr ... ... Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik - Korisna knjiga ... - portugalski razgovorni priručnik UŠTEDA 8% 49,00 kn 45,00 kn Dostupno Kratak opis Ovaj priručnik namijenjen je svima koji su se počeli zanimati za portugalski, bilo zbog putovanja, glazbe ili ljepote jezika. Ovaj priručnik namijenjen je svima koji su se počeli zanimati za portugalski, bilo zbog putovanja, glazbe ili ljepote jezika. Knjiga vodi kroz osnovne izraze na portugalskom koji su tematski organizirani te služi kao priručnik za lakše snalaženje u Portugalu, kao i udžbenik za one k...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik.pdf

OPIS

Portugalski jezik pripada skupini romanskih jezika. Službeni je jezik 200 milijuna ljudi. Govori se osam država svijeta koje se protežu na četiri kontinenta: Portugal, Brazil, Angola, Mozambik, Gvineja Bisau, Sveti Toma i Princip, Zelenortski otoci i Istočni Timor. Ovaj priručnik namijenjen je svima koji su se počeli zanimati za portugalski, bilo zbog putovanja, glazbe ili ljepote jezika. Knjiga vodi kroz osnovne izraze na portugalskom koji su tematski organizirani te služi kao priručnik za lakše snalaženje u Portugalu, kao i udžbenik za one koji žele naučiti komunicirati na ovom jeziku.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Hrvatsko-portugalski razgovorni priručnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE