Summertime

Summertime - Coetze, J. M. | Caritasspiritistcenter.org

...rtime» — ария, написанная Джорджем Гершвином в 1935 году для оперы «Порги и Бесс» ... Summertime: 420 песен скачать бесплатно в mp3 и слушать онлайн ... ... Summertime (TV Series 2020- ) - IMDb ... rtime» — ария, написанная Джорджем Гершвином в 1935 году для оперы «Порги и Бесс». Авторы текста: Дюбос Хейвард и Айра Гершвин (бра...

INFORMACIJA

AUTOR
Coetze, J. M.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Summertime.pdf

OPIS

Mladi engleski biograf sakuplja materijale za knjigu o pokojnom južnoafričkom piscu Johnu Coetzeeu, fokusirajući se na autora u njegovim tridesetima, u vrijeme dok je živio u ruševnoj kućici u predgrađu Cape Towna, s obudovjelim ocem – biograf je, naime, uvjeren da baš u to vrijeme Coetzee otkriva sebe kao pisca. Iako se nikad nije osobno susreo s njim, biograf intervjuira petero ljudi koji su dobro poznavali Coetzeea – među njima, udanu ženu s kojom je bio u vezi, njegovu rođakinju Margot i brazilsku balerinu čiju je kći poučavao engleskome. Ti iskazi stvaraju sliku nespretnog, rezerviranog i knjiški nastrojenog mladog čovjeka kojemu je teško stvoriti dublju vezu s ljudima koji ga okružuju. Summertime je inventivna i nadahnuta fikcija koja J. M. Coetzeeu dopušta da vlastiti život sagleda kritičkim i bespoštednim pogledom, otkrije bolne moralne dvojbe i pokuša shvatiti što to znači skrbiti za drugo ljudsko biće. Prodoran, elegantan i često iznenađujuće zabavan roman, Summertime je priča koja plijeni pažnju; priča koju je napisao jedan od najcjenjenijih pisaca današnjice.

Želite li pročitati knjigu?Summertime u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coetze, J. M.. Čitati Summertime Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE