Sudbina i slobodna volja

Sudbina i slobodna volja - Hamilton, dr.David R. | Caritasspiritistcenter.org

...a volja znači moju odluku duše, a time i moju odgovornost ... Sudbina i slobodna volja - izvorznanja.com ... . Ovdje sam ja su-stvoritelj: kao tvorac svoje vlastite sudbine koja uvijek djeluje i na druge ljude - zbog toga moja odgovor­nost nije ograničena samo na mene. Odluka duše za Boga (= ljubav) savršena je primjena slobodne volje. Lju­bav može biti "samo" dobrovoljna. Sudbina i slobodna volja količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532890341 Izdavač: Škorpion d.o.o. Područje: Alternativa, ezoterija Uvez: Meki uvez s k ... Sudbina i slobodna volja čovjeka? -Islamski kulturni ... ... .o.o. Područje: Alternativa, ezoterija Uvez: Meki uvez s klapnama SKU: VBZ-1033081 Kategorija: Alternativa Oznaka: Duhovni život Jezik: Hrvatski Biblioteka: Škorpion Godina izdanja: 2010 Format: 13*20 Broj stranica: 177 Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju...

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, dr.David R.
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Sudbina i slobodna volja.pdf

OPIS

Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David Hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju: – Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički – Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene – Da je život poslije smrti stvaran – Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta unutarnja mapa vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu. U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva. Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo biti čudo. Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.

Želite li pročitati knjigu?Sudbina i slobodna volja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hamilton, dr.David R.. Čitati Sudbina i slobodna volja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE