Kad je žena kurva, Kad je muškarac peder

Kad je žena kurva, Kad je muškarac peder - Rudan, Vedrana | Caritasspiritistcenter.org

... kurva kad ostavi muža zbog drugog muškarca ... Kad je muškarac peder / Kad je žena kurva dostupno u online... ... . Žena je kurva kad odlazi frizeru jednom tjedno, kad joj je kosa sjeda, kad odbije kuhati Peder je onaj muškarac koji vodi djecu u vrtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu. Peder zna uključiti perilicu za rublje, onu za suđe, zna... Jučer se u Laguninim knjižarama ukazala moja stara knjiga „Kad je žena kurva, kad je muškarac peder". Knjigu u izdanju VBZ-a promovirala sam Osmo ... Stream KURVA by Sandi Bratonja from desktop or your mobile device ... . Knjigu u izdanju VBZ-a promovirala sam Osmog marta 2008. godine na Trgu bana Jelačića ispred Bandićevog zahoda. Na promociju je došao i Gradonačelnik. Zašto sam ga pozvala? KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska. Adresa: 10010 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska. Peder je svaki mu...

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad je žena kurva, Kad je muškarac peder.pdf

OPIS

Vedrana Rudan ponovno jaše. I to u velikom stilu. Autorica koju najviše volite mrziti ovog puta nudi dvije knjige u jednoj, uz dva (više nego) provokativna naslova „Kad je žena kurva/ Kad je muškarac peder“. Ovo je nadasve neumoljiv, blasfemičan pogled na ovdašnju svakodnevicu i sve nas – muškarce i žene. Rukopis Vedrane Rudan oštar je poput smrtonosnog štektanja strojnice. Starost, smrt, gubljenje ljepote, loš seks, mržnja, nasilje, pokvareni, ustajali međuljudski odnosi – sve su to naličja onih ljepših tema koje zapravo pokreću autoricu: mladosti, života, ljepote, dobrog seksa, ljubavi, blagosti, dobrih, svježih ljudskih odnosa. Ali, kao istinski moralistički pisac koji neprestano pretražuje skrovita područja i, sa strašću nevjernog Tome, gura prst u bolnu ranu, opipava šavove i spojna mjesta, Vedrana Rudan uvijek je spremna podsjetiti nas da stvari nisu ni izbliza onoliko jednostavne koliko bi možda neko volio vjerovati i da se na kraju svake potrage za smislom krije tek po jedno kozmičko razočaranje. Stoga, ne dopustite da vas prevare! Da će ova knjiga, kao i sva ranija djela Vedrane Rudan, iznervirati mnoge u to nema baš nikakve sumnje, ali bi do sada već svima moralo biti jasno da je to i bila osnovna autoričina namjera. Tko to još nije shvatio, najbolje da zaobiđe ovu knjigu. Ovo je esencijalna literatura isključivo za one koji su spremni da zarone i prođu kroz sve slojeve globalnog “smetlišta” u kome živimo vođeni sigurnom rukom paklene jahačice. Vladimir Arsenijević Uvod iz knjigeKad je žena kurva “Jednom mi je jedan od mojih muževa rekao, sve su žene kurve, ti se ovih dana samo dobro kontroliraš. Čisto medicinski gledano, kad je žena kurva? Žena je kurva kad dobije prvu menstruaciju, dok je ne dobije ona je samo buduća kurva?” Uvod iz knjige – Kad je muškarac peder “Peder je svaki muškarac koji ne misli da je svaka žena kurva. Odmah na početku treba reći, jako je malo pedera. Peder je onaj muškarac koji vodi djecu u crtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu.” Više o Vedrani Rudan – blog Ovdje pogledajte koje naslove još imamo u ponudi. U ponudi imamo i meki uvez ovog naslova.

Želite li pročitati knjigu?Kad je žena kurva, Kad je muškarac peder u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rudan, Vedrana. Čitati Kad je žena kurva, Kad je muškarac peder Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE