Hrvatski za početnike 1-cd

Hrvatski za početnike 1-cd - Čilaš-Mikulić | Caritasspiritistcenter.org

...KI za početnike 1 : udžbenik hrvatskoga kao drugog i stranog jezika / Marica Čilaš-Mikulić ... Hrvatski za početnike 1 (2006 edition) | Open Library ... ... . Zagreb : Hrvatska sveučilišna naklada, 2006. · . Dio je udžbenika i CD koji sadrži sve dijaloge i vježbe za razumijevanje slušanih tekstova. 4. Karakteristike stvari i ljudi. УЧЕБНИКИ. 1. Hrvatski za početnike 1. Marica Čilaš-Mikulić, Milvia Gulešić Machata, Dinka Pasini. Edukacijski CD Hrvatski za početnike 1 dodatak je istoimenom udžbeniku za početno učenje hrvatskoga kao drugog i stranog jezika. Sadrži izgovor glasova hrvatskoga jezika, brojeve, dijaloge i kra ... Verbum | Hrvatski za početnike 1 - CD ... . Sadrži izgovor glasova hrvatskoga jezika, brojeve, dijaloge i kra...

INFORMACIJA

AUTOR
Čilaš-Mikulić
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za početnike 1-cd.pdf

OPIS

Edukacijski CD Hrvatski za početnike 1 dodatak je istoimenom udžbeniku za početno učenje hrvatskoga kao drugog i stranog jezika. Sadrži izgovor glasova hrvatskoga jezika, brojeve, dijaloge i kraće tekstove te vježbe za razumijevanje slušanih tekstova.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatski za početnike 1-cd u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Čilaš-Mikulić. Čitati Hrvatski za početnike 1-cd Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE