Mjesečev kalendar

Mjesečev kalendar

...ev kalendar. Vjerovanja da Mjesec neobično utječe na ponašanje i psihu čovjeka zabilježio Autor: Nenad Žimjanski ... Svet Biljaka › Forums › RAZNO › Razno.. › Mjesecev kalendar ... . Ovo je vrlo praktičan mjesečev kalendar koji možete pospremiti u mobitel. Kako mjesečeve mijene utječu na mršavljenje, njegu kose i tijela, prehranu, uzgoj bilja, brigu o kućnim ljubimcima... Mjesečev sjetveni kalendar. Tijekom vremena za presađivanje također se obavlja orezivanje drveća i živice te gnojidba travnjaka i voćnjaka. Presađivanje ... Mjesečev sjetveni kalendar - Poljoprivredna Biblioteka pdf ... . Presađivanje...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mjesečev kalendar.pdf

OPIS

Opsežan priručnik, prepun dragocjenih informacija, po mjesecima, kao što pravodobni radovikoje treba obaviti u povrtnjaku i ukrasnom vrtu u fazi padajućeg i rastućeg Mjeseca. Stara vjerovanja, popis tehnika, detaljna objašnjenja, zanimljivosti, podrobne šeme, savjeti, recepti za ukusna sezonska jela. Sve što je potrebno znati da se drevno znanje uvede u današnju praksu te da se održi živ kontakt s prirodom i njezinim ritmovima. Sjetva, orezivanje, cijepljenje, razmnožavanje, gnojenje, berba, pretakanje, kuhanje u skladu s utjecajem Mjeseca.

Želite li pročitati knjigu?Mjesečev kalendar u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mjesečev kalendar Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE