Pravila privlačnosti

Pravila privlačnosti - Ellis, Bret Easton | Caritasspiritistcenter.org

...seks 19. kolovoza 2013. Neobična pravila privlačnosti ... Pravila privlačnosti: Procjena privlačnosti osoba... - PLIVAmed.net ... ... Pravila privlačnosti: 5 stvari koje bi nas mogle učiniti manje atraktivnim ... seks 19. kolovoza 2013. Neobična pravila privlačnosti. Piše Ozren Podnar i Tanja Friš. višeznačna odrednica na Vikimediji. Jezik. Prati/Прати. Uredi. Pravila privlačnosti. A. P. 26. decembra 2009. Da li nas ljudi percipiraju kao privlačne osobe ne zavisi samo od našeg fizičkog izgleda već i od ponašanja, kao i naših dobrih i loših navika. Ovo su osnovna pravila privlačnosti. Pravila privlačnosti su britka, kontroverzna i iz...

INFORMACIJA

AUTOR
Ellis, Bret Easton
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravila privlačnosti.pdf

OPIS

Roman Pravila privlačnosti Breta Eastona Ellisa – originalno objavljen 1987. godine jedno je od ključnih djela za shvaćanje potkulturne poetike osamdesetih.Istovremeno drukčije od svega što je Ellis i prije i kasnije napisao, Pravila privlačnosti su svojevrsna sinteza osamdesetih. Ellis je moralist tipičan za to vrijeme, koji svoju priču dešifrira kroz dvije ključne stavke tog desetljeća – pop kulturu i melankoniju. Njegova pak deskripcija navodne tjelesne i psihičke degradacije mlađe studentske populacije (hedonizam, narkotici, nihilizam, suicid, depresija) preživjela je svoje vrijeme i postala kulturnom šifrom za prepoznavanje jednog razdoblja.

Želite li pročitati knjigu?Pravila privlačnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ellis, Bret Easton. Čitati Pravila privlačnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE