Nađi me

Nađi me - Frasier, Anne | Caritasspiritistcenter.org

...Lyrics: Nađi me dok se šunjam po [REFREN] Nađi me dok se šunjam po stambolu Lešinaru zovu donose mi lovu Zanima me kanje nije west I got i got cheese and dope kao project pat ... Flowdeep, Tibor feat. Gir, Zimski: Nađi Me: слушать онлайн ... ... Nađi me — Oktobar 1864 | Last.fm ... Lyrics: Nađi me dok se šunjam po [REFREN] Nađi me dok se šunjam po stambolu Lešinaru zovu donose mi lovu Zanima me kanje nije west I got i got cheese and dope kao project pat. Leo -...

INFORMACIJA

AUTOR
Frasier, Anne
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Nađi me.pdf

OPIS

Zastrašujuće obiteljske tajne u trileru koji zaustavlja dah Osuđeni serijski ubojica Benjamin Fisher napokon je pristao odvesti detektiva Daniela Ellisa do grobova svojih žrtava. Postoji samo jedan uvjet: učinit će to ako njegova otuđena kći, Reni Fisher, bude u njihovoj pratnji. Reni, bivša FBI-eva istražiteljica, ne može odbiti taj poziv jer se još uvijek osjeća kao suučesnica u očevim zločinima. Otac ju je, naime, dok je bila dijete, prisiljavao da glumi izgubljenu djevojčicu i tako je iskorištavao kao mamac kojim je dolazio do svojih žrtava. Pronalazak grobova trebao bi biti trenutak kad će se priča konačno završiti, trenutak koji je prijeko potreban Reni, obiteljima žrtava, ali i Danielu, uvjerenome da je njegova majka bila jedna od Fisherovih žrtava. No traumatična sjećanja počinju se vraćati, a Reni i Daniel uskoro shvate kako to nije kraj njihove noćne more. Tek je početak.

Želite li pročitati knjigu?Nađi me u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Frasier, Anne. Čitati Nađi me Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE