Parfem

Parfem - Suskind, Patrick | Caritasspiritistcenter.org

...né značky. U nás najdete 687 značek z celého světa ... Parfémy | Parfum.cz ... ... ELNINO.CZ | Parfémy u Vás do 24 hodin ... né značky. U nás najdete 687 značek z celého světa. Zobrazit všechny značky. Parfémy online na Notino Týdenní akce Expresní dodání Osobní odběry Vše skladem E-shop, ověřený zákazníky. Parfém je obecné označení směsi esenciálních olejů a dalších aromatických látek. Má za úkol vydávat nějakou specifickou a příjemnou vůni. Jeho užitím lze u lidí vyvolávat různ...

INFORMACIJA

AUTOR
Suskind, Patrick
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Parfem.pdf

OPIS

Jean-Baptiste Grenouille bešćutna je nakaza savršena njuha kojiu potrazi za stvaranjem najčarobnijeg mirisa na svijetu ne preza od monstruoznih zločina.Na povijesnoj pozadini Francuske osamnaestoga stoljeća, Süskind oblikuje svojevrsni »olfaktivni« triler koji secira ono izopačeno u pojedincu i društvu, pri čemu se doima da je podli nitkov i zlikovac gotovo uvijek rezultat pokvarenog društva.Otkad je prvi put objavljen 1985. godine, Parfem je potvrdio svoj statusknjiževnog fenomena, jer rijetko je koja knjiga postigla takav uspjeh kakokod običnih čitatelja tako i kod književne kritike. Knjiga je prevedenana 49 jezika i prodana u milijunskim nakladama. »Priča o zločinačkom geniju… Savršeno.«The New York Times» Knjiga koja će vas hipnotizirati od prvedo posljednje stranice. Izuzetno napisana horor priča.«The Plain Dealer» Parfem je najuspješnija njemačka knjiga svih vremena.«Stern »Otkačena, čarobna, uznemirujuća, mračna,povremeno humoristična i nadasve jeziva priča.«New York Daily News» Moja najdraža knjiga.«Kurt Cobaine» Patrick Süskind njemački je književnik i scenarist. Studirao je srednjovjekovnu i suvremenu povijest na Sveučilištu u Münchenu i Aix-en-Provenceu. 1985. godine svjetski je ugled i slavu stekao romanom Parfem, povijest jednog ubojice prema kojem je 2006. godine snimljen i istoimeni igrani film.

Želite li pročitati knjigu?Parfem u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Suskind, Patrick. Čitati Parfem Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE