Kobna igra

Kobna igra - McManus, Karen M | Caritasspiritistcenter.org

...gra book. Read 10,002 reviews from the world's largest community for readers ... Kobna igra: Spuštali se niz oluk, dečak teško povređen ... ... Hoću knjigu - Kobna igra ... gra book. Read 10,002 reviews from the world's largest community for readers. Kad je prvijenac Lažljivac među nama Karen M. McManus počeo nizati... Kobna igra - Nastavak velikog hita Lažljivac među nama. Tako je ovaj roman svojevrsni nastavak koji se čita i samostalno. Igra istina ili izazov zvuči baš zabavno, zar ne? Požar koji je izbio u petak uveče na Čukarici, ...

INFORMACIJA

AUTOR
McManus, Karen M
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobna igra.pdf

OPIS

Kobna igra Kad je prvijenac “Lažljivac među nama” Karen M. McManus počeo nizati nevjerojatne pohvale i izuzetan uspjeh u prodaji, i čitatelji i knjižari počeli su tražiti autoricu da napiše nastavak. Nakon dugo vremena ona je ipak pristala, ali se glavni likovi iz prvog romanu u ovom tek povremeno pojavljuju, a nekoliko glavnih likova u “Kobnoj igri” bili su sporedni u “Lažljivcu”. Tako je ovaj roman svojevrsni nastavak koji se čita i samostalno. Igra istina ili izazov zvuči baš zabavno, zar ne? Na mobitele svih učenika u školi stiže poziv na igru. O onima koji se ogluše na igru i ne pristanu na izazov otkrivaju se najsramotnije tajne, a oni koji pristanu smiješe se s fotografija na kojima dokazuju da su izazov obavili. Maeve, Knox, Phoebe, Luis, Emma, Jules, Brandon i Sean glavni su likovi ovog napetog romana. Maeve i Phoebe ne žele sudjelovati, ali cijela škola dozna za tajne koje nikako nisu htjele da se otkriju, a pritom nastrada i Knox. U početku su izazovi smiješni i privlače pozornost, a onda netko pogine. Igra naglo prestaje, a Maeve počinje sumnjati kako to sve nije slučajnost, no mora u to uvjeriti i svoje skeptične prijatelje. U strahovito napetoj završnici, u kojoj se ritam ubrzava što se više bližimo kraju, roman se raspliće na potpuno neočekivan i nepredvidljiv način.

Želite li pročitati knjigu?Kobna igra u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McManus, Karen M. Čitati Kobna igra Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE