Tradicionalna jela

Tradicionalna jela - Pleše, Eliana (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...Tradicionalna jela. Buncek sa zeljem i restanim krumpirom ... Tradicionalna crnogorska jela - specijaliteti koji inspirišu ... . Savršeno mekan i sočan buncek prvo treba biti i kuhan i pečen. Uspjeh kiselog dinstanog zelja ovisi o karameliziranom šećeru, a restani krumpir treba pripremati dok je vruć. Pročitaj više →. Ovaj tradicionalni recept, zahvaljujući predanom radu udruga i zaljubljenika u to jelo, živi dan danas. Riječ je o pečenoj deliciji koja se priprema od domaćeg mlijeka, šećera i soli, masti, brašna, griza, vrhnja, jaja i kvasca. Tijesto se valja u oblik kruga, a tradicionalno se peč ... Tradicionalna jela - Recepti ... . Tijesto se valja u oblik kruga, a tradicionalno se peče u krušnoj peći. #tradicionalna jela #Hrvatska kuhinja Created with Sketch. Originalni recept Kralj gulaša: Bečko savršenstvo koje slast duguje posebnom komadu junetine Gust i podatan, bečki je gulaš definicija slasti za mesoljupce; zdjelica tog mirisnog ...

INFORMACIJA

AUTOR
Pleše, Eliana (ur.)
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalna jela.pdf

OPIS

Raznolikost naših krajolika i darova prirode prati bogatstvo i raznovrsnost naše kuhinje. Ova je knjiga sastavljena od recepata iz svih naših regija u kojima se koriste namirnice i postupci izrade prenošeni generacijama. Ipak, većina recepata prilagođena je suvremenim navikama u prehrani te našoj spremnosti da se nabavljanju kvalitetnih namirnica i pripremanju jela posvetimo s poštovanjem i pažnjom prema prirodi i njenim darovima. Nadamo se da ćete iz ove knjige svakodnevno crpiti ideje za nove okuse kojima ćete razveseliti kako sebe tako i svoje najbliže.

Želite li pročitati knjigu?Tradicionalna jela u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pleše, Eliana (ur.). Čitati Tradicionalna jela Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE