JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji

JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji - Grant,Oli | Caritasspiritistcenter.org

...ošli u Sjevernu Koreju. JUCHE će vam objasniti kako možete izbjeći stres kašnjenja na posao (spavati u uredu), brzo smršavjeti (zdjela riže dnevno za obitelj i promptno smanjenje veličine tanjura), riješiti se ovisnosti o skupim krpicama (primjenom homogene modne politike za mase) ili pak potrebe ... Sjeverna Koreja - Wikipedija ... ... Start by marking "Juche - Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji" as Want to Read Dobro došli u Sjevernu Koreju. JUCHE će vam objasniti kako možete izbjeći stres kašnjenja na posao (spavati u uredu), brzo smršavjeti (zdjela riže dnevno za obitelj i promptno smanjenje veličine tanjura), riješiti se... Kolačići. Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Na ... Juche - Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji by Oliver Grant ... . JUCHE će vam objasniti kako možete izbjeći stres kašnjenja na posao (spavati u uredu), brzo smršavjeti (zdjela riže dnevno za obitelj i promptno smanjenje veličine tanjura), riješiti se... Kolačići. Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja naše web stranice slažete se s upotrebom "kolačića". Potrebno je spasiti ljubav i obitelj, a pitanje je može li se Jesse nositi ...

INFORMACIJA

AUTOR
Grant,Oli
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji.pdf

OPIS

JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji Zaboravite danske i japanske recepte za sretan život – samo prepustite velikom vođi da o svemu odlučuje umjesto vas. Zamislite svijet u kojem se muškarce i žene tretira jednako, starije poštuje, a ne zanemaruje, u kojem djeca mogu ostvariti snove. Zamislite društvo, ljubazno i pošteno, u kojem su ljudi bez brige i jada. Zamislite život, skladan i uravnotežen, u kojem ljude ujedinjuje ljubav prema vođi. Zamislite tog vođu, mudrog i moćnog, toliko odanog svom narodu da je spreman bdjeti nad svakim od njih. Dobro došli u Sjevernu Koreju. JUCHE će vam objasniti kako možete izbjeći stres kašnjenja na posao (spavati u uredu), brzo smršavjeti (zdjela riže dnevno za obitelj i promptno smanjenje veličine tanjura), riješiti se ovisnosti o skupim krpicama (primjenom homogene modne politike za mase) ili pak potrebe za psihijatrom (povjerite se Velikom Vođi, ionako vas stalno sluša…).

Želite li pročitati knjigu?JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grant,Oli. Čitati JUCHE-Kako živjeti dobro kao u Sjevernoj Koreji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE