Zdravlje u vašim rukama

Zdravlje u vašim rukama - Reid, Lori | Caritasspiritistcenter.org

... željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER ... Mudre: moć iscjeljenja u vašim rukama - Os Uma ... . ZDRAVLJE U VAŠIM RUKAMA: kalorijama protiv korone 0 Podeli PODELI TWEET POŠALJI E-MAIL. Zdravlje i holistička medicina. Dr. Gabriel's preparati za Vaše zdravlje spravljeni su od 100% prirodnih sastojaka na bazi pčelinjeg... See more of Dr. Gabriel's - Zdravlje u Vašim rukama on Facebook. Www.visetv.netO stresu, rizičnom ponašanju, prihvatanju svog tela i drugim problemima prisutnim u savremenom načinu života čoveka su teme kojima se u ovoj... Zdravlje se lako može "pročitati" iz na ... Zdravlje u vasim je rukama: Tihomir Bralic: 9788683909025... ... ... Zdravlje se lako može "pročitati" iz naših ruku, zato ih dobro prostudirajmo, ako nas naravno zanima vlastito zdravlje. Izdavač: "VEBLE" Z...

INFORMACIJA

AUTOR
Reid, Lori
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravlje u vašim rukama.pdf

OPIS

Vaše ruke su zrcalo vaše osobnosti, razmišljanja i ponašanja. No, one također mogu otkriti kako se osjećate u određenom trenutku, vaše cjelokupno zdravstveno stanje i sklonosti određenim bolestima. Naučite čitati linije, uzorke i brda na svojim dlanovima i pratiti i poboljšati svoje svakodnevno zdravstveno stanje. U ovom jednostavnom, ilustriranom priručniku autorica Lori Reid vodi vas i uči osnovama analize ruku i kako izgled i boja dlanova, kao i detalji na linijama, te posebne oznake stvaraju sliku vašeg zdravlja.

Želite li pročitati knjigu?Zdravlje u vašim rukama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Reid, Lori. Čitati Zdravlje u vašim rukama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE