Mila i Zelenvila

Mila i Zelenvila - Friščić, Danko | Caritasspiritistcenter.org

...Zelenvila - Mirela je napisala ovu poučnu slikovnicu koja govori o jednoj vrlo važnoj temi - o zaštiti prirode i očuvanju okoliša te o odnosu modernih ... The Mila_Elaine community on Reddit. Reddit gives you the best of the... ... ... Mila i Zelenvila - Mirela Holy - Knjižara Ljevak ... Zelenvila - Mirela je napisala ovu poučnu slikovnicu koja govori o jednoj vrlo važnoj temi - o zaštiti prirode i očuvanju okoliša te o odnosu modernih... Mila i Zelenvila, Zagreb: V.B.Z. d.o.o., 2020 (ostalo). CROSBI ID: 1100871 Za isp...

INFORMACIJA

AUTOR
Friščić, Danko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mila i Zelenvila.pdf

OPIS

Mila i Zelenvila Mirela Holy i Danko Friščić upoznali su se još u prošlom tisućljeću, u školskim klupama zagrebačke Škole za primijenjenu umjetnost. Mirela je već tad pokazivala sklonost za pisanu riječ, ekologiju i modu, a Danko za fantastična, čudesna bića koja spašavaju svijet. Mirela je bila znatiželjna i voljela je učiti pa je upisala Filozofski fakultet i diplomirala etnologiju i komparativnu književnost, a potom magistrirala i doktorirala. Danko je odrastao s kistom u ruci, okružen umjetnicima, slikama i bojama (i s nekoliko kućnih ljubimaca) pa ga je logičan slijed događaja odveo na studij slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti. Mirela i Danko imaju još nešto zajedničko: vole raditi s mladima i prenositi im svoje znanje. Tako Mirela danas predaje komunikologiju – poučava studente kako ljudi trebaju razgovarati i komunicirati na Sveučilištu Vern, no i dalje se strastveno bori za zaštitu prirode i obnovljive izvore energije, a Danko je profesor slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti i mašta o putovanju u svemir. Mirela je napisala ovu poučnu slikovnicu koja govori o jednoj vrlo važnoj temi – o zaštiti prirode i očuvanju okoliša te o odnosu modernih tehnologija i današnjeg društva iz perspektive petogodišnje djevojčice Mile, a Danko ju je oslikao svojim jedinstvenim rukopisom i živopisnim bajkovitim ilustracijama.

Želite li pročitati knjigu?Mila i Zelenvila u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Friščić, Danko. Čitati Mila i Zelenvila Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE