Kapetan Ivo u lovu na dugu

Kapetan Ivo u lovu na dugu - Pajić, Marija | Caritasspiritistcenter.org

... Ivo u lovu na dugu - službena pjesma tekst: Sonja Dundićglazba: Sonja Dundićaranžman: Darijo Marunčić(C) Sva prava zadržana ... „Kapetan Ivo u lovu na dugu" - prva slikovnica novinarke ... ... . Kapetan Ivo u lovu na dugu je divna i poučna priča o važnosti prijateljstva i zahvalnosti. Dok kapetan Ivo traga za dugom, ne shvaćajući da je ona zapravo nedostižna, zaboravlja da je ono... "Kapetan Ivo u lovu na dugu" je divna i poučna priča o važnosti prijateljstva i zahvalnosti. Dok kapetan Ivo traga za dugom, ne shvaćajući da je ona zapravo nedostižna, zaboravlja da je ono najvaž ... Kapetan Ivo u lovu na dugu: Slikovnica koja je osvojila srca ... . Dok kapetan Ivo traga za dugom, ne shvaćajući da je ona zapravo nedostižna, zaboravlja da je ono najvaž...

INFORMACIJA

AUTOR
Pajić, Marija
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kapetan Ivo u lovu na dugu.pdf

OPIS

Marija Pajić, Anamarija Asanović “Kapetan Ivo u lovu na dugu” je divna i poučna priča o važnosti prijateljstva i zahvalnosti. Dok kapetan Ivo traga za dugom, ne shvaćajući da je ona zapravo nedostižna, zaboravlja da je ono najvažnije što ima čitavo vrijeme ispred njega. Njegov vjerni prijatelj, galeb Roko koji ga prati u dobru i u zlu. Mirno more ne čini dobrog mornara, a želja za nemogućim ga odvede u oluju u kojoj ga spašavaju dobra gusarica Zorka i njezina mala od palube – hobotnica Marica. One ga podsjete da je u životu najvažnije biti zahvalan.

Želite li pročitati knjigu?Kapetan Ivo u lovu na dugu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pajić, Marija. Čitati Kapetan Ivo u lovu na dugu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE