Tom Gates najbolji u razredu – 9. knjiga

Tom Gates najbolji u razredu – 9. knjiga - Pinchon, Liz | Caritasspiritistcenter.org

...j knjizi serijala o Tomu Gatesu pridružite se uzbudljivim izborima za predstavnike u školskom vijeću ... Dječja književnost | Knjige za djecu i mlade | Knjižara ... ... . Tom i ostali kandidati trude se osvojiti glasove učenika u razredu. Pročitajte kako će izgledati Tomov školski tjedan i otkrijte hoće li mu i Tom Gates najbolji u razredu - 9. knjiga. Autor: Pinchon, Liz. 79,00 kn. Na zalihi. Tom Gates najbolji u razredu - 9. knjiga količina. Dodaj u košaricu. Dodaj u listu želja. ISBN: 9789530621275 Izdavač: Školska knjiga d.d. Područje: Dječja književn ... TOM GATES 9 - NAJBOLJI U RAZREDU - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Dodaj u listu želja. ISBN: 9789530621275 Izdavač: Školska knjiga d.d. Područje: Dječja književnost Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-9813382 Kategorije: Dječja književnost, Dječje knjige ... Tom Gates - Najbolji u razredu, 9. knjiga - U devetoj knjizi serijala o Tomu Gatesu pridružite se uzbudljivim izborima za predstavnike u školskom vijeću. knjizara-ljeva...

INFORMACIJA

AUTOR
Pinchon, Liz
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates najbolji u razredu – 9. knjiga.pdf

OPIS

U devetoj knjizi serijala o Tomu Gatesu pridružite se uzbudljivim izborima za predstavnike u školskom vijeću. Tom i ostali kandidati trude se osvojiti glasove učenika u razredu. Pročitajte kako će izgledati Tomov školski tjedan i otkrijte hoće li mu inovativan prijedlog promjena u organizaciji školskog dana osigurati dovoljan broj glasova! Osim završnog testa i dopunske nastave, napetost stvara i opasni klinac koji je na lošem glasu jer uvijek upada u nevolje. Baš u trenutku kada Buster provodi novu nepodopštinu, slučajni će susret zaplesti događaje. Jedan naizgled nebitan list papira izazvat će pravu pomutnju i dovesti Toma pred nove izazove. Prepričavajući događaje, Tom nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. U devetoj knjizi posebna se pažnja posvećuje nadimcima. Otkrijte koja je poveznica između promatranja ptica i učenika koji crta grafite, pridružite se Tomu u potrazi za izgubljenim crtežom, sudjelujte u satima dopunske nastave i naučite kako napraviti avion od papira. Zabavno, veselo i duhovito štivo! Megapopularni serijal o Tomu Gatesu britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon nastavlja oduševljavati mlade čitatelje i njihove roditelje diljem svijeta. Vrlo uspješan i nagrađivan serijal o Tomu Gatesu preveden je na 40 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, a svojim humorom i superzabavnim crtežima osvaja djecu diljem svijeta, čak i onu kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti. Iznimnoj popularnosti dale su doprinos i potvrdu prestižne nagrade: “Roald Dahl”, nagrada za najsmješniju dječju knjigu, nagrada “Waterstones” za dječju knjigu godine i “Red House Award” za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

Želite li pročitati knjigu?Tom Gates najbolji u razredu – 9. knjiga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pinchon, Liz. Čitati Tom Gates najbolji u razredu – 9. knjiga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE