Veganski sirevi

Veganski sirevi - Brekalo, Marina | Caritasspiritistcenter.org

...ako veganski sirevi izgledom doista nalikuju na mliječne sireve, okusi se ne ponavljaju doslovno, no možda će vas iznenaditi da su okusi veganskih sireva puno snažniji i izražajniji ... Jeste li spremni za kulinarsku avanturu? Donosimo recepte za... ... . Veganski sirevi. Sve više ljudi uviđa brojne dobrobiti veganstva - od pozitivnih učinaka na ljudski organizam pa do duhovno iscjeljujuće harmonije suživota s prirodom i sa svim živim bićima. Veganski sir ima istu konzistenciju kao i klasični umak od sira. Izvrsno se služi s tortilja čipsom, ali može se koristiti i za pripremu pizze ili lazanja. Osim ... Veganopolis - veganski vodič ... . Izvrsno se služi s tortilja čipsom, ali može se koristiti i za pripremu pizze ili lazanja. Osim...

INFORMACIJA

AUTOR
Brekalo, Marina
DIMENZIJA
1,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Veganski sirevi.pdf

OPIS

Veganski sirevi U kuharici Veganski sirevi Marine Brekalo skupljeni su najvažniji recepti za veganske sireve koje kao početnik svatko može napraviti s lako dostupnim namirnicama. Baza su im uglavnom orašasti plodovi i probiotici za fermentaciju, a postupci su vrlo jednostavni i osnovni koraci neprestano se ponavljaju. Iako veganski sirevi izgledom doista nalikuju na mliječne sireve, okusi se ne ponavljaju doslovno, no možda će vas iznenaditi da su okusi veganskih sireva puno snažniji i izražajniji. Osim namaza, umaka, mekih, slatkih i fermentiranih inačica klasičnih sireva, kao i originalnih veganskih recepata, u kuharici je i nekoliko recepata koji izvrsno dopunjuju sirne plate, kao što su crveni i zeleni pesto, originalan sirovi chutney, te neizostavni krekeri i baguette. Marina Brekalo, koja stoji iza IG profila @brekalicious i web stranice brekalicious.com, poznato je ime ljubiteljima gurmanske prirodne prehrane, a posebno se ističe svojim inovativnim sirovim tortama i jelima s veganskim sirevima.

Želite li pročitati knjigu?Veganski sirevi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brekalo, Marina. Čitati Veganski sirevi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE