Povratak u život

Povratak u život - Kordić, D. | Caritasspiritistcenter.org

... u Zivot, Sarajevo. 97 likes · 33 talking about this ... Do Njemačke i natrag | 6.3. (Ne) Prilagodba na život u tuđini ... . 21 vjek gazi Prirodu ljudskost posvetimo se lijepim stvarima porodici prirodi i zivimo koda... Povratak u život. Domaći autori. Šifra artikla: 24821. I kako pronaći motiv za građenje nove sreće usred najteže nevolje? U romanu Povratak u životZorane Schultz čitalac će naći odgovore na... Povratak u život (šp. Rauzán) kolumbijska je telenovela, snimana 2000. U Srbiji je prikazi ... Повратак у живот — Vikipedija, slobodna enciklopedija ... . U Srbiji je prikazi...

INFORMACIJA

AUTOR
Kordić, D.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak u život.pdf

OPIS

Povratak u životZemlja je započela svoju nezaustavljivu regeneraciju. Njezina vibracija ulazi u više energetske titraje koji će od svakog pojedinca tražiti unutarnju promjenu kako bi se čovjek mogao uskladiti s novim valovima planetarnog buđenja. Dobili smo jasan zadatak od Majke Zemlje: iskoračiti iz ega odvojenosti i ući u jedinstvo zajedništva. Planet se odlučio za ulazak u izvorni bljesak svjetlosti i nema sile koja ga može zaustaviti u toj nakani. Ljudi se vraćaju svome Biću univerzalnih znanja i mudrosti. Trodimenzionalna realnost urušava se dok se ispod njezinih krhotina naziru prostranstva novih svjetlosnih krajobraza… Daniella Kordić, psihoanalitičarka i spisateljica, svoj je dugogodišnji rad posvetila proučavanju unutarnjih dinamika emocija. Riječ je o razvojnom ciklusu u kojemu ljudski intuitivni senzori aktiviraju energetski navigacijski sustav te omogućuju pojedincu pristup višim aspektima svijesti.Autorica u svojim djelima detaljno opisuje čovjekov evolucijski rast koji iz čahure konceptualnog kolektivnog zatvora otvara svoja znanja prema slobodnom Biću kozmičkih razmjera.

Želite li pročitati knjigu?Povratak u život u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kordić, D.. Čitati Povratak u život Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE