Svršetak

Svršetak - Bartis, Attila | Caritasspiritistcenter.org

...ak m (Cyrillic spelling свршетак) ... Sta Znaci SVRŠETAK ŽIVOTA na Talijanskom - Talijanski Prijevod ... ... Svršetak by Врѣмѧ, released 01 April 2019 ... ak m (Cyrillic spelling свршетак). end. (grammar) ending. Provided to YouTube by Croatia Records d.d.Svršetak (Tajna Starog Tavana) · Arsen DedićZa Kino I Tv℗ Croatia RecordsReleased on: 2011-04-21Arranger: Arsen... Roman Svršetak Attile Bartisa majstorski oslikava Mađarsku od še...

INFORMACIJA

AUTOR
Bartis, Attila
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Svršetak.pdf

OPIS

Pedeset i šeste András Szabad fotografiran je na kružnom bulevaru dok odlaže na tlo tanjure s juhom donesene iz kantine na uglu. Ne samo da je ta scena bila objavljena na naslovnici jednog engleskog dnevnog lista nego se zbog nje sovjetski tenkovi satima nisu usudili nastaviti proboj. Tri godine poslije, nakon odsluženja zatvorske kazne, nepoćudni Szabad vraća se svojoj obitelji. No, kad njegovoj supruzi na dan njegova povratka doslovno prepukne srce, odluči se sa sinom preseliti u Budimpeštu. Mladi András, koji je također dobio ime po pradjedu, opčinjen je fotografijom, a kad upozna glazbenicu Évu, i ne sanja u kojem će mu smjeru život krenuti. “Pišući, čovjek jednostavno iskoristi svoju slobodu, ili je se barem trudi pronaći”, smatra mađarski pisac Attila Bartis. Njegov drugi roman Svršetak, koji majstorski oslikava Mađarsku od šezdesetih godina naovamo, istodobno je životan i sjetan, katkad mračan, ali i pun nade. Sjajna književna camera obscura.

Želite li pročitati knjigu?Svršetak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bartis, Attila. Čitati Svršetak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE