I ching ili knjiga promjena

I ching ili knjiga promjena - Browne Walkert, Brian | Caritasspiritistcenter.org

... - Knjiga promjena. I ching - bacanje novčića i tablice ... Preuzmite knjigu "I Ching: Knjiga promjena - L. A. Tonante" besplatno... ... . Drevna kineska knjiga o gatanju poznata kao I CHING("Knjiga promjena") jedno je od pet Konfucijevih klasičnih Ji Jing ili I Ching je to ponajmanje, drevna filozofija ima duboke korijene u mislima pradavnih vremena i čudesno je ući u... I Ching ili Knjiga promjena drevna je kineska knjiga proricanja, odnosno jedno je od najstarijih i najznačajnijih djela kineske tradicije koja ga ubraja u svoja temeljna djela, poznata pod nazivom Šest klasičnih djela. Već je Konfucije (rođen 551. g. pr.Kr.) smatrao ovu k ... "Knjiga promjena" ("I Ching"): proricanje sudbine ... . Već je Konfucije (rođen 551. g. pr.Kr.) smatrao ovu knjigu jako starim tekstom, a... I Ching ili Knjiga promjene jedan je od prvih pokušaja ljudskog uma da pronađe svoje mjesto u svemiru. Gotovo tri tisuće godina iz temelja prožima kinesku kulturu, a u posljednje vrijeme zanimanje za Knjigu promjen...

INFORMACIJA

AUTOR
Browne Walkert, Brian
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
I ching ili knjiga promjena.pdf

OPIS

I ching ili knjiga promjena I Ching ili Knjiga promjena jedan je od prvih pokušaja ljudskog uma da pronađe svoje mjesto u svemiru. Gotovo tri tisuće godina iz temelja prožima kinesku kulturu, a u posljednje vrijeme zanimanje za Knjigu promjena velikom brzinom širi se Zapadom. I Ching, izvorište konfucijanizma i taoizma, drevni je kineski tekst čiji je povijesni i kulturni utjecaj nemjerljiv. Zahvaćajući brojne domene poput proricanja, kozmologije, etike, filozofije, stoljećima se tumačio na mnogo različitih načina i koristio kao savjetnik za vrijeme životnih prekretnica. Kada mudrosti I Chinga pristupimo iskreno i otvorena srca, ona djeluje promicanjem uspjeha i sreće te uvođenjem ravnoteže i perspektive u život. Popularnost koja ne jenjava I Ching duguje jednostavnom načelu na kojem počiva: najveća životna bogatstva, blagostanje, razumijevanje i mir, postižemo držeći se vlastitih pozitivnih kvaliteta. Prijevod Briana Brownea Walkera jedan je od najpopularnijih upravo zbog suvremene forme koja je prilagođena iskusnim poznavateljima jednako kao i početnicima.

Želite li pročitati knjigu?I ching ili knjiga promjena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Browne Walkert, Brian. Čitati I ching ili knjiga promjena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE