I drugačiji kraj svijeta je moguć

I drugačiji kraj svijeta je moguć - Chapelle, G. | Caritasspiritistcenter.org

...no osmišljavanje nove vizije svijeta može nas osnažiti da podnesemo nadolazeće oluje, razvijemo novu svijest o nama samima i svijetu te pronađemo drugačije načine življenja u njemu ... Nervira me ideja o muzičkoj sceni kao industriji ... . Možda ćemo tada uspjeti obnoviti život na ruševinama, stvoriti nove veze u različitim smjerovima - s nama... Radikalno osmišljavanje nove vizije svijeta može nas osnažiti da podnesemo nadolazeće oluje, razvijemo novu svijest o nama samima i svijetu te pronađemo drugačije načine življenja u njemu. Možda ćemo tada uspjeti obnoviti život na ruševinama, stvoriti nove veze u različitim smjerovima - s nama... II►Knjiga I drugačiji kraj svijeta je moguć Knjiga je meki uvez, sta ... I drugačiji kraj svijeta je moguć ... . Možda ćemo tada uspjeti obnoviti život na ruševinama, stvoriti nove veze u različitim smjerovima - s nama... II►Knjiga I drugačiji kraj svijeta je moguć Knjiga je meki uvez, stanje odlično. Pogledajte i moje. Noviteti iz p...

INFORMACIJA

AUTOR
Chapelle, G.
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
I drugačiji kraj svijeta je moguć.pdf

OPIS

I drugačiji kraj svijeta je moguć Svakodnevno smo suočeni s poplavom vijesti o pogoršanju situacije na Zemlji, pripremajući se za neizvjesnu budućnost našeg planeta i vrsta koje ga nastanjuju, uključujući i nas same. Kako se nositi s rijekom loših vijesti? Kako razmišljati dalje od sadašnjeg trenutka i pronaći načine, ne samo preživljavanja, već i življenja s kolapsom? Autori knjige “I drugačiji kraj svijeta je moguć” pokazuju nam da smjer koji donosi nove horizonte nužno uključuje unutarnje putovanje. Radikalno osmišljavanje nove vizije svijeta može nas osnažiti da podnesemo nadolazeće oluje, razvijemo novu svijest o nama samima i svijetu te pronađemo drugačije načine življenja u njemu. Možda ćemo tada uspjeti obnoviti život na ruševinama, stvoriti nove veze u različitim smjerovima – s nama samima i našom unutarnjom prirodom, s ljudima, drugim bićima i planetom koji nastanjujemo. Agronom Pablo Servigne, ekosavjetnik Raphaël Stevens i biolog Gauthier Chapelle istomišljenici su i znanstvenici koji već godinama promiču kolapsologiju kao način razmišljanja koji nam pomaže da se nosimo s lošim vijestima te da pronađemo snage i odvažnosti da učinimo nešto što će nas preobraziti. Zajedno su objavili niz članaka i eseja te knjige “Comment tout peut s’effondrer. Petit Manuel de collapsologie l’usage des générations présentes” (Kako se sve može urušiti. Mali priručnik o kolapsologiji namijenjen današnjim naraštajima) i “L’Entraide, l’autre loi de jungle” (Uzajamna podrška, drugi zakon džungle).

Želite li pročitati knjigu?I drugačiji kraj svijeta je moguć u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chapelle, G.. Čitati I drugačiji kraj svijeta je moguć Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE