Nevolja jednog cara

Nevolja jednog cara - Rundek, Melita | Caritasspiritistcenter.org

...nici Nevolja jednog cara, kao što joj naslov kaže, stanuje jedan car ... Ekatalog - Gradska knjižnica "Franjo Marković" Križevci ... . Razbaškario se, radi što mu volja, nitko mu ne može stati na kraj. Ili može? Ne odaju se tajne jedne priče pa to ni mi nećemo učinit. Priče postoje da se čitaju. Ova je katkad jako smiješna i puna nezgoda. U slikovnici Nevolja jednog cara, kao što joj naslov kaže, stanuje jedan car. Razbaškario se, radi što mu volja, nitko mu ne može stati na kraj. Ili može? Ne odaju se tajne jedne priče pa to ni mi nećemo učini ... Nevolja jednog cara — Booksa ... . Ili može? Ne odaju se tajne jedne priče pa to ni mi nećemo učiniti. Priče postoje da se čitaju. Ova je katkad jako smiješna i puna nezgoda. U slikovnici "Nevolja jednog cara", kao što joj naslov kaže, stanuje jedan ca...

INFORMACIJA

AUTOR
Rundek, Melita
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevolja jednog cara.pdf

OPIS

U slikovnici Nevolja jednog cara, kao što joj naslov kaže, stanuje jedan car. Razbaškario se, radi što mu volja, nitko mu ne može stati na kraj. Ili može? Ne odaju se tajne jedne priče pa to ni mi nećemo učinit. Priče postoje da se čitaju. Ova je katkad jako smiješna i puna nezgoda. Na nekim mjestima baš i nije. Ova šaljiva i carska priča obraća se svoj djeci, a i odraslima. Pita: jeste li vi poput našeg junaka? I je li to baš lijepo, i dobro, i pristojno biti car kojemu se ne može skinuti kruna s glave? No, dobro, ostavimo misli po strani i zaronimo u priču o jednom svemoćnom i zaigranom caru. Pa da vidimo tko je on i što se zapravo dogodilo!

Želite li pročitati knjigu?Nevolja jednog cara u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rundek, Melita. Čitati Nevolja jednog cara Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE