Orion i mrak

Orion i mrak - Jarlett,Emma | Caritasspiritistcenter.org

...e boji osa i čudovišta, i djevojčica, i šupe, i oluje, i pasa, i pauka, i visine, ali više od svega, boji se MRAKA! Neću se više bojati mraka ... Orion i mrak ... . Neću se više bojati mraka... niže dječak Orion rečenicu za rečenicom u svoju bilježnicu. Kako se bliži Orion i mrak 79,00 kn Orion se boji osa i čudovišta, i djevojčica, i šupe, i oluje, i pasa, i pauka, i visine, ali više od svega, boji se MRAKA! Neću se više bojati mraka. Neću se više bojati mraka... niže dječak Orion rečenicu za rečenicom u svoju bilježnicu. Kako se bliži vrijeme počinku, ponovo ga obuzim ... ORION I MRAK - knjizara-dominovic.hr ... . Neću se više bojati mraka... niže dječak Orion rečenicu za rečenicom u svoju bilježnicu. Kako se bliži vrijeme počinku, ponovo ga obuzim...

INFORMACIJA

AUTOR
Jarlett,Emma
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Orion i mrak.pdf

OPIS

Orion i mrak Orion se boji osa i čudovišta, i djevojčica, i šupe, i oluje, i pasa, i pauka, i visine, ali više od svega, boji se MRAKA! Neću se više bojati mraka. Neću se više bojati mraka… niže dječak Orion rečenicu za rečenicom u svoju bilježnicu. Kako se bliži vrijeme počinku, ponovo ga obuzima ogroman strah… Pokušao ga se riješiti na razne domišljate načine; htio je jesti puno mrkve da bolje vidi u mraku, zarobiti Sunce, obojiti sobu neonskom bojom… no ništa od toga mu nije pomoglo, sve dok ga jedne večeri nije posjetio ON, baš ON, njegov najveći strah – MRAK! Pridružite se Orionu koji se suočava sa svojim NAJVEĆIM STRAHOM i otkriva da nije baš toliko strašan kao što je mislio. Emma Yarlett ovom slikovnicom stvorila je pravo malo likovno remek-djelo koje treba detaljno proučavati jer se svaki put zamijeti neki novi neobični detalj koji ispunjava priču. Njezine ilustracije razigrana su mješavina digitalnih kolaža, skica, posebno osmišljenih fontova, a osobitu je notu dodala akvarelom u boji borovnice. Maštovita slikovnica uz pomoć koje možete olakšati mališanima da prihvate svoje strahove i imenuju ih. Objasnite im nepoznato, odagnajte strahove te svi zajedno opušteno utonite u san!

Želite li pročitati knjigu?Orion i mrak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jarlett,Emma. Čitati Orion i mrak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE