Hrvatska u raljama djece komunizma

Hrvatska u raljama djece komunizma - Dujmović, Tihomir | Caritasspiritistcenter.org

..."U raljama djece komunizma" skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost ... Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića 'Hrvatska u raljama... ... . Klase koje tako disciplinirano i dosljedno izručuju hrvatski narod i njegovu budućnost, a vlastitu zemlju ostavljaju na n. Knjiga "Hrvatska u raljama djece komunizma", pokazuje da je Tuđmanova pomirba propala. Iz tih razloga napisao sam knjigu koja nedvosmisleno pokazuje da se Hrvatska nalazi u raljama djece komunizma, dakako da djeca ne moraju odgovarati za grijehe... Knjigu "Hrvatska u raljama djece komunizma" Tihomira Dujmovića u izdanju Kružića možete online naručiti ... Hrvatska u raljama djece komunizma: Tihomir Dujmović ... ... Knjigu "Hrvatska u raljama djece komunizma" Tihomira Dujmovića u izdanju Kružića možete online naručiti putem Knjižare Ljevak. II►Hr...

INFORMACIJA

AUTOR
Dujmović, Tihomir
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska u raljama djece komunizma.pdf

OPIS

Knjiga “U raljama djece komunizma” skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost. Klase koje tako disciplinirano i dosljedno izručuju hrvatski narod i njegovu budućnost, a vlastitu zemlju ostavljaju na neprohodnom putu. Za oko koje vidi i uho koje čuje ova knjiga je dragocjen znak i krik, možda i kasni alarm o djelovanju slijepo-nijemih vođa u stvaranju države u kojoj je sam narod suvišan. Države u kojoj ništa drugo nije konstitutivno i ne treba biti osim njih samih favoriziranih pojedinaca i grupacija.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatska u raljama djece komunizma u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dujmović, Tihomir. Čitati Hrvatska u raljama djece komunizma Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE