Moderni bonton

Moderni bonton - Božić, Miro | Caritasspiritistcenter.org

...x SUBSCRIBE and SHAREBuy and listen on:---Apple Music: Coming soon---Spotify: Coming soon---Google Play: Coming soonMusic & Lyrics : xKENTROxVideo ... Moderni bonton: Online pravila, u kafiću, u gostima... | Hercegovina.Info ... ... Moderni bonton | Knjižara i antikvarijat Brala | Zagreb ... x SUBSCRIBE and SHAREBuy and listen on:---Apple Music: Coming soon---Spotify: Coming soon---Google Play: Coming soonMusic & Lyrics : xKENTROxVideo... Start studying 2. lekcija - Moderni bonton. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Only RUB 3,100/year. ; 2. lekcija - Moderni bonton. STUDY. Flashcards. Moderni bonton: Online pravila, u kaf...

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Moderni bonton.pdf

OPIS

MODERNI BONTON nezaobilazan je vodič za lijepo ponašanje u svakoj prilici. Poznavanje osnova lijepog ponašanja omogućit će vam lakšu komunikaciju s drugim ljudima u raznim prigodama kada se treba ponašati pristojno i obazrivo – dakle, gotovo uvijek. MODERNI BONTON skup je pravila lijepog ponašanja koji će vam pomoći pri upoznavanju, oslovljavanju, vođenju uljudnog razgovora, upotrebi pribora za jelo, usmjerit će vas kako se ponašati u poslovnom svijetu, na putovanju, na vjenčanju, u restoranu i u raznim drugim prigodama gdje se od vas očekuje da se ponašate u skladu s društvenim normama. MODERNI BONTON se razvojem tehnologije (internet, društvene mreže, mobitel) proširio na virtualni svijet u kojem također postoje pravila lijepog ponašanja koja Vam mogu pomoći u ispravnoj komunikaciji i ostvarivanju pozitivnog dojma u kontaktu s raznim kulturama svijeta. MODERNI BONTON obuhvaća pravila koja se lako usvajaju i primjenjuju. Budete li ih se pridržavali, zbog svojeg ćete ponašanja i u privatnom i poslovnom svijetu zasigurno ostaviti pozitivan dojam.

Želite li pročitati knjigu?Moderni bonton u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Božić, Miro. Čitati Moderni bonton Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE