Moj tata, razbijač

Moj tata, razbijač

...i Detalji o proizvodu MOJ TATA, RAZBIJAČ je urnebesno duhoviti roman za djecu ... Arhiva Carstvo srebra - mnovine.hr ... . Jake i njegov tata skrivaju veliku tajnu . George Biggs danju ruši zgrade, ali vikendom je Kralj Kečera, Barun Buldožer, jedan i jedini , VELIKI RUŠITELJ! No Jake ima plan koji bi tatu iz vikend-ratnika mogao prometnuti u svjetsku superzvijezdu. MOJ TATA, RAZBIJAČ je urnebesno duhoviti roman za djecu. Jake i njegov tata skrivaju veliku tajnu. George Biggs danju ruši zgrade, ali vikendom je Kralj Kečera, Barun Buldo ... Moj tata, razbijač - PAPIRNICA.HR - knjige i slikovnice ... . George Biggs danju ruši zgrade, ali vikendom je Kralj Kečera, Barun Buldožer, jedan i jedini, VELIKI RUŠITELJ! No Jake ima plan koji bi tatu iz vikend-ra Moj tata, razbijač zabavno je i smiješno, poučno i toplo štivo britanskog spisatelj...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj tata, razbijač.pdf

OPIS

MOJ TATA, RAZBIJAČ je urnebesno duhoviti roman za djecu. Jake i njegov tata skrivaju veliku tajnu. George Biggs danju ruši zgrade, ali vikendom je Kralj Kečera, Barun Buldožer, jedan i jedini, VELIKI RUŠITELJ! No Jake ima plan koji bi tatu iz vikend-ratnika mogao prometnuti u svjetsku superzvijezdu. Što bi moglo poći po zlu? “Najduhovitija knjiga koju sam ove godine pročitala. Predivna mješavina topline, smijeha i hrvačkih kostima.” – Katherine Rundell, autorica Rooftoppersa “Ovo je duhovita, predivna, urnebesna BOMBA od knjige!” – Liz Pichon, autorica Toma Gatesa Moj tata, razbijač zabavno je i smiješno, poučno i toplo štivo britanskog spisatelja Phila Earlea koje će djecu odvesti u pravu obiteljsku pustolovinu. Prelijepe ilustracije Sare Ogilvie pridonose humoru i životnosti priče.

Želite li pročitati knjigu?Moj tata, razbijač u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moj tata, razbijač Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE