Hajde da krademo konje

Hajde da krademo konje - Petterson, Per | Caritasspiritistcenter.org

... krademo konje količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789958590962 Izdavač: Connectum Područje: Proza Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1038978 Kategorije: Beletristika , Proza Oznaka: beletristika Jezik: Hrvatski Biblioteka: Connectum Godina izdanja: 2010 Udovac u žalosti seli se u zemlju u kojoj slučajni susret podstiče sećanja ... Pedagogija Knjige | 1a6141098af9f36f47f286702a84556d ... . Trond nikada nije zaboravio kako je u detinjstvu uživao jašući konje u divljini, ... 202 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Per Petterson ˝Hajde da krademo konje˝ Roman "Hajde da krademo konje" priča je o čovjeku koji je u 67. godini života od ... Tuzla - Tuzlarije Net ... ... 202 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Per Petterson ˝Hajde da krademo konje˝ Roman "Hajde da krademo konje" priča je o čovjeku koji je u 67. godini života od...

INFORMACIJA

AUTOR
Petterson, Per
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hajde da krademo konje.pdf

OPIS

Roman jednog od najznačajnijih suvremenih norveških pisaca osvojio je Norvešku nagradu kritičara za 2003. godinu te još mnoge međunarodne književne nagrade. Trond, glavni lik i pripovjedač, odlazi u mirovinu i seli u malu kolibu u norveškoj zabiti. Neočekivan susret sa sličnim mu susjedom postaje okidač za povratak u prošlost i prisjećanje na ljeto 1948. koje je proveo s ocem u sličnoj kolibi na granici sa Švedskom. To ljeto pokazalo mu je kako čovjek može biti okrutan, zauvijek promijenivši njegov život, ali i živote članova susjedne obitelji.

Želite li pročitati knjigu?Hajde da krademo konje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Petterson, Per. Čitati Hajde da krademo konje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE