Krunski dokaz

Krunski dokaz - James, Peter | Caritasspiritistcenter.org

...es Krunski dokaz 149,00 kn 119,20 kn Znam da ovo zvuči čudno, ali imam dokaz da Bog postoji ... KRUNSKI DOKAZ - knjizara-dominovic.hr ... . Tim se riječima nepoznati starac obratio istraživačkom novinaru Rossu Hunteru, kad ga je najzad dobio na telefon. „Morate mi vjerovati, nisam luđak", uvjerava ga starac. Novinarska znatiželja Rossu ne da mira. ZNAM DA OVO ZVUČI ČUDNO, ALI IMAM DOKAZ DA BOG POSTOJI. Tim se riječima nepoznati starac obratio istraživačkom novinaru Rossu Hunteru, kad ga je najzad dobio na telefon. „Morate mi vjerovati, nisam luđak", uvjerava ga starac. Novinarska znatiželja R O knjiz ... Javio nam se čovjek koji tvrdi da je snimio krunski dokaz ... ... . „Morate mi vjerovati, nisam luđak", uvjerava ga starac. Novinarska znatiželja R O knjizi Detalji o proizvodu U napetom avanturističkom trileru „Krunski dokaz", jedan od najboljih i najnagrađivanijih pisaca trilera i kriminalističkih romana na svijetu, Peter James propituje što bi se smatralo nepobitnim dokazom Božjeg postojanja i koj...

INFORMACIJA

AUTOR
James, Peter
DIMENZIJA
9,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Krunski dokaz.pdf

OPIS

ZNAM DA OVO ZVUČI ČUDNO, ALI IMAM DOKAZ DA BOG POSTOJI. Tim se riječima nepoznati starac obratio istraživačkom novinaru Rossu Hunteru, kad ga je najzad dobio na telefon. „Morate mi vjerovati, nisam luđak”, uvjerava ga starac. Novinarska znatiželja Rossu ne da mira. No, kad se nađe s umirovljenim povjesničarem umjetnosti, shvaća da se pred njim slažu kockice priče koja mu može promijeniti život. A možda i svijet kakav poznajemo.

Želite li pročitati knjigu?Krunski dokaz u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor James, Peter. Čitati Krunski dokaz Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE