Kad mi je duša napustila tijelo

Kad mi je duša napustila tijelo - Theillier, Patrick | Caritasspiritistcenter.org

... prvi ispričao njegov nećak 6. listopada 2004 ... Jedina - Toše Proeski | Shazam | Boze Brani Je Od Zla ... ., na hodočašću Krunice u Lourdesu, kad sam kao liječnik bio voditelj Medicinskoga ureda. Čula sam blago zujanje u glavi i utonula još dublje, sve dok nisam osjetila da mi je tijelo nepomično i da gubi život. Zatim sam osjetila kako mi se snaga vraća. 124 drugi izvanredni fenomeni . . ... . 129 sedmo svjedočanstvo: svećenik koji je vidio pakao, čistilište I Ipak, postoje oni koji su, barem se tako čini, ve... See More. Kad mi je duša napustila tijelo. ... Predstavljena knjiga "Kad mi je duša napustila tijelo" dr. Patricka... ... ... See More. Kad mi je duša napustila tijelo. On je cijeli život posvetio proučavanju neobjašnjivih naglih ozdravljenja povezanih s vjerom te je prikupio mnoštvo svjedočanstava o iskustvima tik do smrti. U ovoj knjizi iznos...

INFORMACIJA

AUTOR
Theillier, Patrick
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad mi je duša napustila tijelo.pdf

OPIS

Postoji li život poslije smrti? Kako to možemo znati ako se nitko nije vratio da nam kaže? Ipak, postoje oni koji su, barem se tako čini, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovaj ovozemni. Radi se o ljudima koji su iskusili stanje kliničke smrti i koji svjedoče da su se tijekom njega našli u nekomu drugom svijetu, veličanstvenu i lijepu, svijetu koji su morali napustiti da bi se vratili na Zemlju… Od tada su, izjavljuju, doživjeli preporod: više ne razmišljaju o vlastitomu postojanju na isti način, postali su svjesni svetosti života smatrajući smrt dijelom života. I više je se ne boje! Ti su ljudi doživjeli tzv. ITS, „iskustvo tik do smrti˝, i ma kako neobična bila, ta su iskustva postala predmetom ozbiljnih znanstvenih istraživanja. Liječnik dr. Patrick Theillier, koji je dugi niz godina radio kao voditelj Medicinskoga ureda zaduženoga za utvrđivanje medicinskih čuda u Lourdesu, otkriva što znanost misli o tim iskustvima i kako ih možemo pomiriti s kršćanskim vjerovanjem. On je cijeli život posvetio proučavanju neobjašnjivih naglih ozdravljenja povezanih s vjerom te je prikupio mnoštvo svjedočanstava o iskustvima tik do smrti. U ovoj knjizi iznosi niz takvih fascinantnih svjedočanstava stavljajući ih pod svjetlo dosega suvremene znanosti kao i tisućljetne kršćanske tradicije, nudeći tako utemeljenu sintezu vjere i znanosti.

Želite li pročitati knjigu?Kad mi je duša napustila tijelo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Theillier, Patrick. Čitati Kad mi je duša napustila tijelo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE