Politika i društvo

Politika i društvo - Papa Franjo | Caritasspiritistcenter.org

... I DRUŠTVO Papa Franjo, Politika i društvo ... U 2022. trebamo položiti najveći test zrelosti i dokazati ... ... . Razgovori s Dominiqueom Woltonom, Verbum, Split, 2019., 318. str. Nova knjiga pod imenom pape Franje donosi, kako doznajemo iz njezina Uvoda, tekst dvanaest njegovih osobnih razgovora s fran-cuskim sociologom i komunikologom Dominiqueom Woltonom, koji Politika i društvo Razgovori s Dominiqueom Woltonom Tijekom godinu dana ugledni francuski sociolog Dominique Wolton bio je primljen dvanaest puta na osobni razgovor s papom Franjom, a rezultat tih plodnih susreta ova je jedinstvena knjiga intervjua u kojoj Papa progovara o kršćanstvu, kulturi, politici i društvu uopće. Papa Franjo, Politika i društvo. Razgovor ... Arhiva Politika i društvo - Super portal ... . Papa Franjo, Politika i društvo. Razgovori s Dominiqueom Woltonom, Verbum, Split, 2019., 318. str. Politika i društvo V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. U...

INFORMACIJA

AUTOR
Papa Franjo
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Politika i društvo.pdf

OPIS

Tijekom godinu dana ugledni francuski sociolog Dominique Wolton bio je primljen dvanaest puta na osobni razgovor s papom Franjom, a rezultat tih plodnih susreta ova je jedinstvena knjiga intervjua u kojoj Papa progovara o kršćanstvu, kulturi, politici i društvu uopće. Prvi put Papa se cjelovito i sasvim otvoreno u ovomu dojmljivom razgovoru izjašnjava i o vrlo osjetljivim temama: ekonomskoj nejednakosti, kapitalizmu, siromaštvu, globalizaciji i kulturnoj raznolikosti, ranjivim skupinama, o migracijama, fundamentalizmu, sekularizmu, međukulturnim i međureligijskim pitanjima, dijalogu između kršćana i ateista, o tradiciji, modernosti, obitelji, perspektivama mladih, običajima, o Europi, europskomu identitetu i jedinstvu Europe te prijetnji rata. Progovarajući o najvećim društvenim izazovima 21. stoljeća papa Franjo istodobno nudi i svoju viziju zaštite ljudskoga dostojanstva i mogućnosti zajedništva bez ideološkoga nadmetanja i dominacije. Njegove otvorene i izravne riječi, bez imalo konformizma i stereotipa, počesto popraćene i finim humorom, bit će zacijelo zanimljive i poticajne ljudima najrazličitijih uvjerenja.

Želite li pročitati knjigu?Politika i društvo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Papa Franjo. Čitati Politika i društvo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE