Sjeme tame

Sjeme tame - Kolega , Iva | Caritasspiritistcenter.org

... sam knjige čije su radnje sadržavale poprilično gnjusne scene, ali Sjeme tame je jedan potpuno novi, viši stupanj ... Sjeme d.o.o. - YouTube ... ... Recenzija: Sjeme tame - Iva Kolega/ Krajnje uznemirujući psihološki... ... sam knjige čije su radnje sadržavale poprilično gnjusne scene, ali Sjeme tame je jedan potpuno novi, viši stupanj. U par navrata sam jednostavno morala stati s čitanjem jer mi je postalo preteško. Sjeme tame. Iris je kućanica i majka troje djece. Njezina obitelj je nesretna kao i mnoge druge obitelji pa Iris svoju nesreću umanjuje svakodnevnim čitanjem crne kronike. Sjeme tame book. Read 26 reviews from the world's largest community for re...

INFORMACIJA

AUTOR
Kolega , Iva
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjeme tame.pdf

OPIS

IMATE LI HRABROSTI OKRENUTI GLAVU? Iris je kućanica i majka troje djece, u obitelji koja je nesretna – kao i ostale nesretne obitelji – na svoj način. Njezina starija kći rodila je u četvrtom srednje, odselila s dečkom u Hamburg i gotovo prekinula svaki kontakt s obitelji. Mlađa Julija školuje se u drugom gradu, a u obiteljski dom dolazi samo kad mora. Glava obitelji, Saša, u vječitom je stresu zbog posla, a utjehu nalazi u alkoholu i ljubavnicama. Iris je okupirana brigom o trećem djetetu, desetogodišnjem Luki i čitanjem crne kronike. Kad pročita vijesti o jednom, a potom i drugom silovanju, koja su se dogodila u njezinom gradu, Iris počinje sumnjati u svojeg muža: u to vrijeme nije bio kod kuće, a vratio se krvave odjeće i s ogrebotinama. Je li njezin Saša monstrum o kojem bruji cijeli grad? Izluđena strepnjom, Iris iščekuje sljedeće silovanje, a život joj se pretvara u pakao. Konačno otkriće strašnije je od svega što je mogla zamisliti.

Želite li pročitati knjigu?Sjeme tame u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kolega , Iva. Čitati Sjeme tame Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE