Priča o dječaku koji je uvijek kasnio

Priča o dječaku koji je uvijek kasnio - Kušec, Mladen | Caritasspiritistcenter.org

...riča o dječaku koji je uvijek kasnio Nepoznati autor Bio jedan dječak, nimalo poslušan i nimalo vrijedan ... Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Zagreb - Mali čitateljski žiri ... . Za mamine riječi oba su mu uha bila posve gluha. Ni tatu nije slušao, čak mu je jednom pred nosom nepristojno vrata zatvorio. U školu je odjurio, a nije znao da je praznik bio. Tata mu je sat pouke održao i važnost discipline objasnio. Knjigu "Priča o dječaku koji je uvijek kasnio" Mladena Kušeca naručite putem Ljevak web knjižare. [email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn; Mladen ... Hoću knjigu - Priča o dječaku koji je uvijek kasnio ... . [email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn; Mladen Kušec - Priča o dječaku koji je uvijek kasnio. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu: M. Kušec: Priča o dje...

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Mladen
DIMENZIJA
1,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o dječaku koji je uvijek kasnio.pdf

OPIS

Slikovnica iz serijala “Moja prva knjiga životnih vrijednosti“ u kojima Mladen Kušec, omiljeni dječji pisac, djeci, na njima razumljiv način, ukazuje na situacije na koje nailaze prilikom svojega odrastanja, te kako ih rješavati da bi u konačnici izraasli u bolje osobe.

Želite li pročitati knjigu?Priča o dječaku koji je uvijek kasnio u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kušec, Mladen. Čitati Priča o dječaku koji je uvijek kasnio Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE