Zagrebačka priča

Zagrebačka priča - Dovjak-Matković, Blanka | Caritasspiritistcenter.org

...čka priča je roman zagrebačke književnice Blanke Dovjak-Matković koji je objavljen 1987 ... Hoću knjigu - Zagrebačka priča ... ... Kuhano vino - zagrebačka priča — Coolinarika ... čka priča je roman zagrebačke književnice Blanke Dovjak-Matković koji je objavljen 1987. godine u kojem je opisala autentičnu zagrebačku atmosferu. Roman je zapravo svjedočanstvo o zagrebačkom životu između dva rata. Lektira Zagrebačka priča, preuzmite sažetak prepričano. Zagrebačka priča sadržaj. I.dio. Kućna pomoćnica Milka došla je u bogatu obitelj na zagrebačkom Ksaveru. Roman Zagrebačka priča, autorice Blanke Dovjak-Matković priča je za mlade ispri...

INFORMACIJA

AUTOR
Dovjak-Matković, Blanka
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zagrebačka priča.pdf

OPIS

Knjiga se pojavila 1987. god. i odmah primila nagradu Grigor Vitez. Autorica (1920. – 1993.) je ostvarila pravu malu epopeju uspona i propadanja jedne zagrebačke građanske obitelji s početka prošlog stoljeća. Ispovijest djevojčice Kečkice puna je životne dramatike, ali i tragike. Toplina autoričina pripovijedanja malo će koga ostaviti ravnodušnim. Zagrebačka priča jedan je od najljepših romana iz zagrebačke prošlosti za djecu i odrasle. Knjiga je opremljena ilustracijama Vladimira Kirina i starim razglednicama.

Želite li pročitati knjigu?Zagrebačka priča u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dovjak-Matković, Blanka. Čitati Zagrebačka priča Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE